Gândul devine din 8 aprilie un produs media exclusiv digital – online, iPad și pe mobil

Gândul devine din 8 aprilie un produs media exclusiv digital - online, iPad și pe mobil
Publicat: 23/04/2012, 19:28
Actualizat: 23/04/2012, 23:16

gândul adoptă un nou model de business și oferă cititorilorexperiența digitală completă: online, pe iPad și pe mobil. Pe 8aprilie, ziarul lansează aplicația proprie de iPad și dezvăluienoua versiune a site-ului gândul.info, cu multiple funcționalităținoi și un layout restilizat. Prin adoptarea noului model debusiness, ziarul face tranziția de la print la noile platforme dedistribuție a conținutului.

„În mass-media din România, gândul este prototipul unui noumodel de business exclusiv digital, în care conținutul de calitateajunge la cititori prin cele mai moderne platforme. Online, pe iPadși pe mobil, cititorii vor avea acces la informațiile exclusive cucare ziarul i-a obișnuit, la opiniile unora dintre cei maiapreciați editorialiști din presa românească, dar și lainfografice, fotografii și video ce valorifică potențialul demultimedia și de interactivitate pe care îl oferă web-ul șidispozitivele mobile. Vom continua investiția in conținutul decalitate și vom converti gândul într-un produs al viitorului”,spune redactorul-șef Claudiu Pândaru.

gândul pe iPad pune în valoare continutul jurnalistic exclusival publicației, reacția sa rapidă la breaking news, articolele deopinie ale jurnaliștilor și combinația de hard news și materiale delifestyle familiară celor care citesc gândul pe online. Pe lângăstructurarea specifică a conținutului editorial, ediția de iPadmizează pe un design elegant și pe o navigare ușoară întrearticole.

Aplicația va putea fi descărcată gratuit din AppStore.

Printre feature-urile ediției gândul de iPad senumără:

• Navigare simplă întresecțiuni și între articole, precum și în interiorul galeriilorfoto
• Posibilitate delectură offline
• Opțiuni de share:utilizatorii pot trimite articolele pe e-mail și pe Twitter sau lepot recomanda pe Facebook direct din aplicație
• Alerte de breakingnews

Lansarea aplicației este însoțită de un concurs prin carecititorii gândul au ocazia de a câștiga 30 de iPad-uri, câte unulpe zi. Concursul se va desfășura între 8 aprilie și 8 mai, pegândul.info.

Tot pe 8 aprilie, gândul va lansa noua versiune a site-uluigândul.info, cu un layout restilizat și funcționalități menite săîmbunătățească experiența utilizatorilor. Dosarele speciale peevenimente, optimizarea și conținutul multimedia și interactivîmbogățit (infografice interactive, video și live video) suntcâteva dintre noile elemente create în beneficiul cititorului.

„Noua versiune reflectă angajamentul gândul de a fi cel maidinamic produs jurnalistic din România, cu o selecție optimă deinformații, abordări inedite ale subiectelor care fac agenda zileiși opinii pertinente”, spune Claudiu Pândaru.

Despre gândul

gândul reflectă actualitatea socială, politică și economică prinunghiuri de abordare jurnalistică originale și informațiiexclusive. Articolele despre evenimente de impact sunt completatede materiale de lifestyle, reportaje și comentarii semnate dejurnaliști de prestigiu, pentru a oferi o cheie de lectură aprezentului celor peste 1,3 milioane de vizitatori unici pe lună aisite-ului gândul.info. În februarie 2011, gândul.info a fostsingurul site de știri generale din top 10 care a înregistrat ocreștere de trafic: +5% vizitatori unici, până la un total de 1,367milioane de cititori, și +6,5% afișări, până la un total de 12,696milioane, conform SATI. Pe mobil, gândul poate fi citit la adresam.gandul.info.

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o...
Femeia care-și bea menstruația, o aplică pe ten și pictează cu ea: „E medicină pură”
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
O invazie a Rusiei în Ucraina ar avea consecinţe nemaivăzute. IATĂ ce măsuri draconice ar...
Mit FALS sau realitate? Cât de mult ajută, de fapt, alimentarea mașinii cu un combustibil...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Elon Musk a propus lanțului McDonald’s să accepte plata cu moneda Dogecoin
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
A renunțat la taximetrie și s-a apucat de cultivat canabis
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Pericol uriaş pentru România! Am putea ajunge vecini cu Rusia. Planul secret al lui Putin...
Intră în vigoare din 28 august 2022. Veste uriașă pentru toți românii. Regula se aplică...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...