VIDEO | George Buhnici, afirmații incredibile despre fetițele de 13 ani: „Ce glumă proastă!”

VIDEO | George Buhnici, afirmații incredibile despre fetițele de 13 ani: „Ce glumă proastă!”
Sursă Foto - Captura TikTok
Publicat: 12/08/2022, 09:42
Actualizat: 12/08/2022, 10:29

Un nou filmuleț a devenit viral pe TikTok, ce îl are ca protagonist pe George Buhnici. În clipul filmat în 2013, George Buhnici este surprins glumind despre fetițele de 13 ani. Chiar interlocutorul său este cel care îi spune că tocmai ce a făcut o glumă proastă.

Totul s-a întâmplat în 2013, atunci când George Buhnici filma un review auto alături de un jurnalist, un fost coleg de-ai lui, care prezintă rubrica de tehnologie de la ProTv, „iLikeIT”. Acesta i-a povestit o întâmplare: ”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!”

”La 13 ani ani?” a întrebat George Buhnici. ”Da” a răspuns jurnalistul. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?”, a spus Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?”, a insistat Buhnici.

Jurnalistul, stânjenit de glumele lui Buhnici

”Ce glumă… proastă”, a zis cel de la volan. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele”, a continuat George Buhnici.

”Sper să taie Daniel asta”, a spus jurnalistul de la volan. ”De ce?” întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”. ”Ăăă, nu” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici.

Imaginile video au devenit virale pe TikTok la scurt timp după ce fostul prezentator de la PRO TV a stârnit un adevărat scandal cu afirmațiile sale referitoare la fetele care ar trebui să treacă pe la „săliță” înainte să meargă la plajă pentru că el vrea să vadă ”piele fără vergeturi”. Tot atunci a declarat că se consideră un bărbat norocos deoarece soția lui arată ca o „minoră”.

„Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, au fost declarațiile fostului jurnalist.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”, a completat el.