• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

George Maior a dat lovitura de începere la un meci de baseball. CENTENARUL, aniversat pe stadionul Washington National

Ambasadorul României în Statele Unite, George Maior, a fost invitat să participe, sâmbătă, la evenimentul "Taste of the World", unde acesta a dat lovitura de începere a meciului de baseball dintre echipele Washington Nationals și Chicago Cubs, a anunțat ambasada țării noastre în SUA. Vezi FOTO

Cu această ocazie, ambasada României în Statele Unite a pregătit un eveniment de promovare a Centenarului și a tradițiilor culturale românești, potrivit sursei citate. George Maior a dat lovitura de începere a meciului (first pitch), iar drapelul României a fost prezentat pe terenul de joc în cadrul unei ceremonii oficiale.

George Maior a dat lovitura de începere la un meci de baseball

De asemenea, Maior le-a mulțumit gazdelor pentru onoarea făcută României, într-un moment special în care aniversăm 100 de ani de la întregirea națiunii române.

„Prețuiesc în mod special onoarea deosebită pe care clubul de baseball din capitala Statelor Unite ale Americii a făcut-o României, de a ne invita la acest eveniment unic. Faptul că zeci de mii de americani din zona Washington, D.C. au avut ocazia să afle despre România, despre aniversarea Centenarului, despre tradițiile noastre, este un lucru deosebit care ajută la strângerea și mai puternică a legăturilor dintre cele două țări. Sunt pasionat de acest sport minunat, atât de iubit de poporul american și care oglindește, poate în modul cel mai fidel, spiritul Americii. De aceea, cu atât mai mult am apreciat cu deferență invitația de a da lovitura de începere a acestui meci”, a declarat George Maior.

George Maior a dat lovitura de începere la un meci de baseball.

La evenimentul „Taste of the World”, aflat la a treia ediție și organizat de echipa de baseball Washington Nationals, cu ocazia meciului dintre echipa locală și Chicago Cubs, au participat zeci de mii de spectatori americani, conform sursei menționate.

Foto: Ambasada României în Statele Unite ale Americii/ Facebook

Inchide