Gheorghe Dincă susține că anchetatorii l-au bătut și cere îngrijiri medicale / Bărbatul acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului

Redactor:
Mihaela Gidei
Gheorghe Dincă susține că anchetatorii l-au bătut și cere îngrijiri medicale / Bărbatul acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului
Gheorghe Dincă acuză dureri la nivelul pieptului și coastelor și cere îngrijiri medicale, spunând că ar putea avea o fractură deoarece, atunci când anchetatorii au decins la locuința sa și l-au imobilizat, a fost lovit cu picioarele, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

În următoarea perioadă, Dincă ar putea ajunge la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijirile medicale pe care bărbatul le solicită. Potrivit unor surse judiciare, Dincă acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijiri medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă.

Totodată, anchetatorii au ales un traseu și pentru a evita presa și curioșii veniți să vadă reconstituirea.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remușcările l-au determinat pe clientul săi să își recunoască faptele.

Inchide