Guvernul britanic investește într-o companie pentru petreceri sexuale

Guvernul britanic investește într-o companie pentru petreceri sexuale
Guvernul britanic investește într-o companie pentru petreceri sexuale
Publicat: 30/07/2020, 11:52
Actualizat: 30/07/2020, 11:54

Guvernul britanic investește 170.000 de lire sterline (221.780 de dolari) într-o companie care organizează petreceri sexuale.

Guvernul britanic oferă investiții startup-urilor

Killing Kittens, care organizează petreceri conduse de femei, la Londra și New York, a declarat miercuri că a asigurat investiția din Fondul viitor al guvernului britanic, care este conceput pentru a ajuta startup-urile să supraviețuiască pandemiei coronavirusului, potrivit CNN.

„Killing Kittens a ajuns pe scena digitală și suntem acum pionierii în rețeaua socială pentru adulți cu cea mai rapidă creștere din lume”, a adăugat ea.

Sayle a fondat Killing Kittens în 2005, organizând petreceri mascate doar cu membri în locuri exclusiviste, cu accent pe „urmărirea plăcerii feminine”, potrivit site-ului său web. Acum are 180.000 de membri în 12 țări și a înregistrat o creștere de 330% a traficului pe site-ul său web în timpul blocării coronavirusului.

Industria sex-tech – un sector în creștere rapidă

Pandemia a forțat compania să-și mute toate evenimentele și atelierele online, accelerând planurile existente de a intra în industria sex-tech – un sector în creștere rapidă care cuprinde produse și afaceri concentrate pe îmbunătățirea experiențelor sexuale.

Fonduri guvernamentale din Marea Britanie,  cheltuite pentru marketing și inovarea produselor

Cea mai mare parte din fondurile guvernamentale din Marea Britanie vor fi cheltuite pentru marketing și inovarea produselor, inclusiv pentru o aplicație de întâlnire. Killing Kittens vrea să concureze împotriva aplicațiilor de întâlnire, precum Match.com și Bumble, care au observat și un nivel ridicat al cererii în timpul coronavirusului și intenționează să lanseze o platformă de publicitate digitală pentru companii de lenjerie și jucării sexuale, a spus Sayle.

„Sex tech este una dintre puținele industrii care va pleca din 2020 într-o poziție mult mai bună”, a declarat Bryony Cole, fondatorul Școlii Sextech, care învață antreprenorii și investitorii despre piață. Căutăm ca mediul online să ofere mai multe intimități sau modalități de a ne distra”, a spus ea pentru CNN Business.

Organizatorii CES, unul dintre cele mai mari expoziții de tehnologie din lume, au estimat aproximativ o duzină de companii de tehnologie sexuală au prezentat inovații la evenimentul din acest an de la Las Vegas din ianuarie.

Una dintre aceste companii a fost Dame, o companie auto-descrisă de wellness sexual, care a declarat miercuri că vânzările sale s-au dublat mai mult în prima jumătate, comparativ cu un an în urmă.

Killing Kittens, care spune că este evaluată la 11,5 milioane de lire sterline (14,9 milioane de dolari) pe baza unor runde de finanțare anterioare, a strâns recent 170.000 de lire sterline (221.780 de dolari) pe platforma Seedrs. Aceste încasări au fost corelate de Fondul viitor, care oferă împrumuturi între 125.000 de lire sterline (162.000 USD) și 5 milioane lire sterline (6,5 milioane USD) către companii, sub rezerva finanțării cel puțin a finanțării investitorilor privați.

Peste 800 de companii au accesat fondul de la lansarea sa în mai, cu aproape 513 milioane de lire sterline (664,9 milioane USD) în împrumuturi aprobate, potrivit cifrelor de la Trezoreria Marii Britanii. Stem & Glory, un restaurant vegan, este un alt dintre destinatari, potrivit site-ului companiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase