Horoscop luni 5 decembrie 2022: Leii vor avea parte de o zi cu mai multă vizibilitate

Publicat: 05/12/2022, 06:00

Berbec

Poți aborda astăzi o chestiune financiară într-un mod mai diferit și chiar original tinzând să fii destul de reticent la ideile sau sfaturile cuiva dacă nu corespund cu propriile tale convingeri. Ești dornic să-ți satisfaci o anumită plăcere însă căută să fii precaut în privința gestionării banilor. Confortul propriu este important pentru tine.

Taur

Cu Luna conjunctă astăzi cu Uranus în propriul tău semn poți fi mai excentric în abordare, surprinzându-i pe ceilalți cu atitudinea rebelă pe care o manifești. Va fi o adevărată provocare să te conformezi unor reguli sau tipare mai convenționale familiale sau profesionale. Poți face o schimbare de look interesantă.

Gemeni

Ești mai retras și un pic mai introspect în privința unor chestiuni. În urma unei analize mai profunde poți avea parte de o reală conștientizare care te ajută să vezi lucrurile diferit. Aceasta poate fi de natură emoțională sau vizează propria valoare de sine. Provocarea rămâne în a reuși să te mobilizezi pentru a pune în practică ceea ce ai descoperit.

Rac

Ceva sau cineva te poate surprinde printr-o invitație sau propunere mai puțin obișnuită. Sau poate tu ești cel care are o revelație în privința unui chestiuni, însă oricât de tentantă ar fi ideea pe care o ai, va trebui să găsești o variantă pentru a o implementa. Pe de altă parte dacă simți că cineva nu este foarte sincer cu tine poți reacționa într-un mod destul de direct și radical.

Leu

O zi cu mai multă vizibilitate. În interacțiunea cu o persoană de sex feminin din mediul socio-profesional, nu va fi ușor să-ți păstrezi răbdarea sau diplomația atunci când consideri că îți sunt încălcate anumite limite. Cooperarea sau colaborarea nu sunt tocmai punctele forțe ale acestei zile întrucât perspectivele sunt destul de diferite.

Fecioară

O discuție sau un schimb de idei îți oferă o cu totul altă perspectivă asupra unor lucruri, practic îți deschide noi orizonturi. Sau poate invitația primită pe neașteptate la un eveniment te tentează mai mult decât crezi, rămâne de văzut cum te organizezi cu anumite sarcini pentru a-ți face timp și pentru ce te interesează.

Balanță

Reacția cuiva, care este departe de a fi ceea ce tu te așteptai, te ajută să conștientizezi că poate valorile sau interesele pe care le credeai comune cu acea persoană nu sunt deloc așa. Dacă nu te simți apreciat la adevărata valoare, nu căuta acolo unde celălalt nu știe sau nu are de unde să ofere. Fii atent la lecția de astăzi, este mai importantă decât crezi.

Scorpion

O conversație, o întâlnire, o postare de pe FB îți poate crea o stare de disconfort întrucât te forțează să te confrunți cu realitatea unei situații care nu este deloc nouă pentru tine. În loc să te lași descurajat de această experiență, profită de ocazie și eliberează-te de orice nu-ți mai folosește. Câteodată libertatea este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți oferi.

Săgetător

O chestiune neașteptată fie de natură profesională fie în propria gospodărie îți poate da bătăi de cap. Pentru a o rezolva s-ar putea să fie nevoie să abordezi lucrurile într-un mod diferit de până acum. Dacă te confrunți cu o problemă de sănătate, un mod de gândire pozitiv va fi esențial pentru a depăși momentul.

Capricorn

Cu Luna în conjuncție cu Uranus astăzi în sectorul iubirii și al romantismului, îl poți suprinde pe celălalt cu asertivitatea și modul original în care îți exprimi personalitatea. Însă pentru a te asigura de succes ai nevoie să lași orice fel de dubii sau insecurități personale la o parte. Pe plan financiar ți se recomandă mai multă prudență.

Vărsător

O situație de natură practică care vizează un membru al familiei sau are treabă cu propriul cămin pune o presiune destul de mare asupra ta. Ești agitat și revoltat în interior întrucât aveai cu totul alte planuri pentru ziua de astăzi. Dacă încerci să te liniștești un pic, realizezi că există și alte variante mai ușoare de rezolvare a problemei.

Pești

Un sfat din partea cuiva, un schimb de idei cu cineva din anturajul apropiat, o informație pe care ai descoperit-o în urma unei cercetări poate să fie extrem de utila și interesantă, oferindu-ți noi perspective. Însă reticența la schimbare sau o teamă interioară te pot ține pe loc. Dacă primești o invitație neașteptată undeva, accept-o și lăsă viața să te suprindă plăcut.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (5 – 11 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 5 – 11 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Ouăle vopsite din supermarketuri, contaminate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului