Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020. Săgetătorii leagă noi relații

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020. Săgetătorii leagă noi relații
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 23/09/2020, 06:38

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, planeta comunicării, Mercur, din zodia Balanță, va face un aspect tensionat cu Marele Malefic, Profesorul astrologiei, Saturn, aflat în retrogradare în zodia Capricorn. Dincolo de tensiunile cu care deja ne-am obișnuit în această perioadă, acest aspect poate aduce o serie de blocaje în comunicare, în negocieri, un raționament mai pesimist și multă rigiditate în gândire. Putem fi mai reci în manifestări și va trebui să avem mare grijă la dialogul cu autoritățile din viața noastră, indiferent că sunt părinți, șefi, partener de viață sau reprezentanți ai autorității statului.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Nu vei înțelege prea ușor atitudinea refractară, rece și insensibilă a partenerului de viață. Orice subiect de discuție vei aborda, vei avea senzația că acesta te ignoră. Evită pe cât posibil să faci reproșuri și dă dovadă de înțelepciune în dialog. Vor fi tensiuni majore în cuplurile unde unul dintre parteneri este limitat de celălalt sau i se impun lucruri, atitudini, crezuri. Cei singuri vor fi mai dornici să cucerească și-și vor pune în evidență farmecul personal.

Carieră

Din punct de vedere profesional este o zi în care, probabil, ți-ai fi dorit să fii în concediu, dar dacă nu ești încearcă să fii cât mai diplomată în dialogul cu superiorii. S-ar putea ca o serie de planuri legate de carieră, țeluri și obiective, să fie amânate, blocate sau să resimți un blocaj legat de avansarea ta profesională.

Bani

Este o zi bună să reevaluezi un aspect financiar al unui contract de colaborare, însă nu te aștepta ca astăzi să-l rezolvi în favoarea ta. Ai răbdare și fii perseverentă.

Sănătate

S-ar puteta să afli vești mai puțin plăcute despre starea de sănătate a unei persoane apropiate. Vor fi nativi care vor fi surmenați profesional și este momentul să se relaxeze mai mult.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Sentimental, rămân active aspectele tensionate cu partenerul de viață cauzate de principii și mentalități diferite, de viziuni diferite asupra viitorului. Fiecare evoluează în altă direcție. Mare grijă și responsabilitate în dialog. Ține cont că este o perioadă în care se pot încheia relații dacă nu sunt profunde și solide.

Carieră

La locul de muncă intervin neînțelegeri cu colegii, posibil legate de puncte de vedere diferite asupra unei situații. S-ar putea ca ideile tale să nu fie luate în seamă și să te simți frustrată, limitată. Totodată, poți căpăta o lentoare în rezolvarea sarcinilor de muncă și ai nevoie de multă responsabilitate și perseverență.

Bani

S-ar putea ca unele contracte care urmau să fie semnate acum să se amâne, inclusiv o plată financiară să întâmpine probleme. Fii foarte atentă la negocierile pe care le faci astăzi.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai obosită decât de obicei, fără vlagă, să fii stresată din cauza muncii, a programului și este de preferat să aloci mai multă atenție sănătății, să te odihnești mai mult și să fii mai responsabilă cu timpul tău.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Sectorul sentimental este centru de interes în această perioadă pentru Gemeni, însă nativii sunt destul de tensionați și au tendința de a fi reci, rigizi, chiar mergând spre indiferență cu persoana iubită. Relațiile aflate la început, care nu au reușit să se închege să pot încheia în urma discuțiilor tensionate.

Carieră

Este o zi bună să te dedici unor colaborări pe care le ai, unor asocieri, parteneriate de afaceri, însă ai mare grijă la modul în care comunici și să nu fii surprinsă dacă ești amânată cu un răspuns, o decizie.

Bani

Este nevoie de mai multă responsabilitate financiară. S-ar putea ca astăzi să resimți efectele unor excese mai vechi. Evită speculațiile financiare și evită să joci la jocurile de noroc. Poți pierde bani și bunuri materiale.

Sănătate

S-ar putea să te simți limitată, constrânsă de o situație, de o împrejurare și să nu te poți dedica unui program de relaxare, să nu poți să-ți urmezi un hobby.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Te simți limitată de familie, de partenerul de viață și s-ar putea ca astăzi să răbufnești. Autoritatea impusă de ceilalți este un obstacol pe care vei vrea să-l treci, însă astăzi nu prea vei reuși să fii empatică cu cei dragi și nici să lași de la tine pentru ca lucrurile să funcționeze. Fii mai responsabilă vizavi de părinți. Posibil ca ceea ce vei auzi de la persoana iubită să nu-ți placă deloc, să te dezechilibreze emoțional.

Carieră

Încerci să muncești cu cât mai multă responsabilitate și să faci lucrurile în care te implici să progreseze, vrei să te afirmi, însă nu te iluziona prea tare. Un parteneriat, o colaborare s-ar putea încheia sau ar putea fi pusă în stand-by, prin urmare fii atentă la cum discuți cu colaboratorii. Este o zi în care te poți afirma prin acțiunile tale.

Bani

În ciuda aspectelor tensionate din viața ta, veștile financiare sunt bune. Azi s-ar putea să primești o sumă de bani, să ai parte de un beneficiu material care să vină în urma unei munci depuse.

Sănătate

Ai parte de o zi foarte bună din punct de vedere al sănătății. Te poți relaxa cu mare ușurință dacă apelezi la tehnici spirituale.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Astăzi va trebui să dai dovadă de multă responsabilitate, maturitate și înțelepciune în relația cu persoanele din jur, dar mai ales în cuplu. Farmecul personal vafi la cote înalte. Ai grație și sex appeaș, dar ai răbdare dacă vrei să cucerești pe cineva.

Carieră

Ești foarte creativă astăzi și ai ocazia să-ți valorifici niște talente personale, niște abilități. Te poți ocupa de situații care vizează actele, documentele, însă ia în calcul și birocrația și posibilitatea întârzierilor. Posibile conflicte cu colegii de muncă. Dacă ai de învățat, de susținut un interviu, o ședință, un examen, s-ar putea să nu te concentrezi prea bine.

Bani

Este nevoie să dai dovadă de maximă prudență și responsabilitate vizavi de administrarea finanțelor, de modul în care-ți cheltui banii. Negocierile nu vor fi un punct forte și poți avea parte de amânări, nemulțumiri.

Sănătate

Te poți simți mai obosită, mai extenuată, mai lipsită de chef și vitalitate astăzi, însă cel mai probabil treci printr-un surmenaj psihic, te stresezi prea mult. Este nevoie, după cum deja știi, să dai dovadă de mai multă responsabilitate vizavi de sănătate. Veștile care vin din această direcție te pot speria, te pot face să fii pesimistă, însă cu această atitudine nu vei învinge nimic.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Nu te simți apreciată și valorificată de persoana iubită, iar acest aspect s-ar putea resimți mai mult astăzi. Încearcă să-ți expui nevoile cât mai calm și civilizat și nu o face sub formă de reproș. S-ar putea să resimți o nevoie de detașare din această cauză, de îndepărtare, de pauză. Relațiile aflate la început pot trece un test de rezistență.

Carieră

Fii înțeleaptă astăzi și evită să te contrazici cu superiorii. Chiar dacă te simți limitată profesional sau nu-ți poți atinge un obiectiv, dă dovadă de răbdare și perseverență și vei reuși.

Bani

Este nevoie să fii foarte atentă și să dai dovadă de responsabilitate vizavi de bani, investiții, tranzacții, negocieri, cheltuieli. S-ar putea ca o sumă de bani, plată, o încasare să întârzie să-ți intre în conturi.

Sănătate

Trebuie să începi să ai mai multă încredere în tine și să porți dialoguri în oglindă. Ai tendința de a te autocritica excesiv și asta nu te ajută deloc, ci doar te obosește, te stresează. Posibil să te simți lipsită de vlagă astăzi.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Este o zi foarte tensionată pentru tine și acum mai mult ca niciodată trebuie să dai dovadă de responsabilitate în dialog. Ai grijă ce vorbești și cum vorbești cu cei din jur, în special cu familia, pentru că poți da naștere unor conflicte. Atitudinea ta poate fi mai rece, mai rigidă.

Carieră

Te concentrezi cu greu la ceea ce ai de făcut și nu este o perioadă bună din punct de vedere intelectual, așa că dacă ai acțiuni de întreprins în acest sens ar fi bine să le amâni. Raționamentul poate fi încetinit, greoi, dezechilibrat.

Bani

Posibil ca unele negocieri, dialoguri financiare să dea roade astăzi și să ai ocazia să-ți îmbunătățești veniturile sau să aduci niște beneficii materiale unui proiect în care ești implicată.

Sănătate

Astăzi va trebui să-ți controlezi mai mult emoțiile, să depui un efort să lași trecutul în spate și să-ți schimbi atitudinea pesimistă și negativistă care te caracterizează de cțteva zile.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

O persoană din trecut se poate întoarce în viața ta pentru o ultimă lecție, însă poate fi vorba și de amintirile tale care te dor, de deciziile tale din trecut care au fost imature și iresponsabile și pe care acum le regreți. Poți avea ocazia să corectezi totul prin dialog.

Carieră

Sectorul profesional se bucură astăzi de expansiune, de vești bune și productive care-ți pot aduce progres în carieră, atingerea unor obiective propuse.

Bani

Din punct de vedere financiar vin vești bune. Poți primi o sumă de bani sau un avantaj material, posibil să-ți atingi astfel un țel avut.

Sănătate

La nivel psihic este multă tensiune, mult stres, chiar confuzie și ai parte de gânduri pesimiste, rigiditate în viziuni și toate acestea pot să te epuizeze, să te obosească peste măsură și chiar să-ți provoace insomnii sumbre.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin semnul tău și în aspecte foarte bune pe cer, azi ai parte de o zi excelentă în plan sentimental, o zi în care-ți poți exprima sentimentele, poți să-ți consolidezi povestea de iubire și poți lega noi relații de viitor. O serie de principii te pot ajuta în progresul sentimental.

Carieră

Ai parte de multă creativitate, de idei care stârnesc invidia la locul de muncă și pe care le pui în evidență cu mult curaj. Poți lega noi parteneriate care se vor dovedi de viitor. Șansele să faci un proiect să funcționeze sunt mai mari.

Bani

Posibil să fie nevoie de o reevaluare a unor negocieri mai vechi, o reanaliză a unei sume de bani pe care vrei să o investețti într-un proiect, într-o asociere.

Sănătate

Stare de sănătate este foarte bună, ai energie, poftă de viață și chiar poți pleca sau stabili o călătorie, o vacanță.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Se întrevăd momente pasionale în plan sentimental, momente intime intense și nu este exclus să fie vorba de o persoană din trecut. Pe de altă parte, dacă ești parte a unui cuplu, s-ar putea ca astăzi să-ți declari sentimentele, trăirile, emoțiile.

Carieră

Este o zi foarte tensionată din punct de vedere profesional. Dialogul cu superiorii are nevoie de multă diplomație și responsabilitate. Trebuie să eviți să-ți impui autoritatea, iar dacă deții funcții de conducere cu atât mai mult. Fă tot posibilul să nu-și strici imaginea din cauza unor cuvinte spuse la nervi.

Bani

Azi, mai ales în prima parte a zilei, ai șanse mari să rezolvi o situație financiară legată de acte, de bănci, de un credit sau chiar de un bun de patrimoniu.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și dacă vei lăsa deoparte pesimismul profesional, vei vedea viața chiar în roz.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Este o zi bună pentru îmbunătățirea relațiilor de prietenie, dar și a celor sentimentale. Poți ieși cu cei dragi, poți socializa mai mult și-ți poți manifesta sentimentele, însă o vei face nu neapărat cu rigiditate, dar cu responsabilitate.

Carieră

Se întrevăd conflicte de opinie, discuții în contradictoriu legate de niște planuri de progres. S-ar putea să ai parte de unele obstacole în obținerea unei diplome sau te poți concentra foarte greu la un curs, mai ales dacă trebuie să predai.

Bani

Mare grijă la tot ce ține de acte, relația cu băncile, ratele la credite. Reevaluează niște situații din trecut și asigură-te că ești la zi cu toate plățile.

Sănătate

Azi s-ar putea să exagerezi cu gândurile negativiste, să ai o viziune mai pesimistă și să regreți ceva din trecut. La nivel mental apar tensiuni. Este nevoie să schimbi niște principii de viață pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Azi s-ar putea să iasă la suprafață multe frici și temeri legate de o situație partenerială. O aventură se poate încheia dacă nu dai dovadă de mai multă responsabilitate. Relațiile cu prietenii pot fi conflictuale. Dă dovadă de maturitate.

Carieră

Un proiect personal sau în care ești implicat alături de terțe persoane poate suferi amânări și întârzieri. Posibil ca o persoană să-și retragă sprijinul promis. În schimb, la locul de muncă dai dovadă de multă creativitate, inspirație, simț artistic și te poți bucura de unele beneficii.

Bani

Acțiunile financiare sunt bine susținute atâta timp cât ești responsabilă și atentă și nu te grăbești să faci tranzacții și investiții. Implicarea ta în diferite activități îți poate aduce un comision.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și poți observa ameliorarea unor probleme mai vechi, inclusiv probleme de natură sentimentală. Poți trece peste o dezamăgire, o deziluzie avută.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?