IMAGINILE IERNII: de la TICO-ul care tractează un FERRARI la ȚURȚURII de peste 2 metri. VIDEO

Redactor:
Mădălina Chițu
Pe site-urile de socializare și pe cele de video sharing au apărut imagini și clipuri cu drumuri troienite, cu malul Mării Negre înghețate, cu străzi înzăpezite din întreaga țară

De când iarna a pus stăpânire pe România, pe site-urile de socializare și pe cele de video sharing au apărut imagini și clipuri cu drumuri troienite, cu malul Mării Negre înghețate, cu străzi înzăpezite din întreaga țară.

Mai jos vă prezentăm iamgini care au devenit virale în doar câteva zile de la postarea lor pe internet.

● În imagine apare un Tico care tractează un Ferrari. Imaginea a fost postată recent pe Facebook, unde a strâns o mulțime de voturi.

● Acest filmuleț a fost postat pe YouTube în urmă cu o săptămână. În imagini apare un escavator care derapează și se oprește într-un autobuz. Șoferul escavatorului încearcă să facă câteva manevre pentru a se redrasa, dar în zadar. Clipul a strâns în câteva zile peste 5.000 de vizualizări.

● Se pare că zăpada le-a creat probleme chiar și mașinilor care trebuiau să deszăpezească drumurile. Un astfel de exemplu a fost surprins în imaginile de mai sus. „Salvarea” autospecialei de deszăpezire vine de la un autoturism 4X4, care deși este mai mic decât camionul, este mult mai puternic. Clipul, postat pe YouTube, a strâns peste 1.400 de vizualizări.

● Zăpada abundentă le-a creat mari bătăi de cap șoferilor, care s-au chinuit să își scoată mașinile din parcare după prima noapte de ninisoare abundentă. În imaginile de mai sus se poate vedea cum niciun echipaj de deszăpezire nu a trecut printre străduțe, deblocând astfel ambuteiajele formate la ieșirile din parcare. Oamenii se ajută între ei pentru a putea să-și mute mașinile din loc. Videoclipul a fost postat pe YouTube pe data de 26 ianuarie și a strâns într-o săptămână peste 2.000 de vizualizări.

● Dacă pentru mulți dintre noi temperaturile scăzute și drumurile înzăpezite ne provoacă mari bătăi de cap, pentru copii zilele acestea au reprezentat un motiv de bucurie, după cum se poate observa și în imaginile de mai sus. În clip sunt surprinși doi copii care fac un om de zăpadă, fără să țină cont de avertizările meteorologilor de cod portocaliu de ninsoare și ger. Videoclipul a strâns aproape 2.000 de vizualizări.

● Ninsoarea abundentă din ultimele zile a dus la închiderea mai multor drumuri. Printre acestea se numără și Autostrada București – Pitești, unde pe data de 26 ianuarie zeci de mași au staționat. Aceste imagini au fost surprinse și de un internaut care a realizat un video de 10 minute în care se pot vedea zeci, poate chiar sute de camioane trase pe dreapta pe Autostrada A1. „În data de 26.01.2012 am ales să vin acasă pe autostradă, erau mașini de poliție la începutul autostrăzii, dar nu s-a sinchisit nimeni să ne spună că este blocată. Erau unele persoane care stăteau blocate de la ora 20:00/25.01.2012. Îmi pare rău că nu am reușit să aprind tv-ul de dimineață să știu și eu ce se întâmplă”, a postata utilizatorul de YouTube sub filmuleț. Clipul a strâns în câteva zile aproape 5.000 de vizualizări.

● În ultimele zile s-au înregistrat temperaturi extrem de scăzute la nivelul întregii țări. Marea Neagră pare să fie atracția sezonului, mai ales că stabilopozii sunt plini de turturi, iar apa mării a înghețat. Aceste imagini au fost surprinse ieri în Constanța și postata pe YouTube. Valurile care se izbesc de mal sunt, de asemenea, uimitoare.

 

● Țurțuri de peste 2 metri au fost imortalizați pe strada Alexandru Philippide, intersecție cu strada Aurel Vlaicu.

● Din cauza viscolului de afară și a ninsorii abundente sute de câini au rămas blocați la adăpostul de Glina. Pentru că utilajele de deszăpezire nu au putut ajunge până acolo, un grup de oameni, îmbrăcați gros, s-au „înarmat” cu lopeți și fărașe și au pornit să salveze animalele de sub nămeți. Odată ajunși acolo, voluntarii s-au și apucat de lucru și au dat zăpada la o parte, făcându-le câinilor fără stăpân condiții de supraviețuire. Clipul a fost postata pe YouTube, iar cele 4 minute de înregistrare au făcut în câteva zile a făcut peste 8.000 de vizualizări.

 

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii au dat mare lovitură şi l-au convins să...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Cum controlăm noua tulpină de coronavirus? Explicațiile unui medic pneumolog
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
O cameră de monitorizare a SUPRINS ceva neașteptat într-o pădure din România. „Privire LASER în...
Ce au ajuns să facă lebedele de pe lacul Tăbăcărie din cauza mizeriei. Scene oripilante...
Horoscopul banilor 25-31 ianuarie. Zodia care dă lovitura în această săptămână
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide