Încă o victimă a accidentului din Tulcea, transmis LIVE pe Facebook. A murit și femeia însărcinată. Bilanț: 3 morți, 4 răniți

Redactor:
Corespondenti
Femeia însărcinată, victimă a accidentului rutier din județul Tulcea, transmis pe Facebook, a murit, în timpul nopții de duminică spre luni, la Spitalul din Galați, bilanțul ridicându-se la trei morți și patru răniți grav.

Femeia însărcinată în șapte luni ajunsese la Spitalul de Urgență Galați în stare gravă, iar pe drum, victima a intrat în stop cardio-respirator și echipajul medical a încercat să salveze mama, dar și copilul nenăscut. Manevrele de resuscitare au fost făcute în ambulanța care reușise să ajungă pe malul Dunării, la punctul de trecere bac care face legătura în județul Tulcea și orașul Galați, însă la spital femeia a murit. Medicii nu au reușit nici salvarea fătului.

Tot la spitalul din Galați au ajuns și patru răniți, din care trei sunt, la ora transmiterii acestei știri, în stare gravă.

Surse din cadrul unității medicale gălățene spun că șoferul este singurul care a scăpat cu câteva contuzii care nu-i pun viața în pericol. Ceilalți doi pasageri, însă, sunt în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă, cu numeroase fracturi costale și contuzii pulmonare.

Tot în stare gravă se află o femeie de 33 de ani care se afla în curte în momentul în care mașina scăpată de sub control a rupt gardul. Ea are traumatism cranian sever, a fost operată, dar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

O femeie de 79 de ani și un copil de 3 ani au murit, duminică seara, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea. Alte patru persoane, două din mașină și două din curte, au fost rănite.

Șoferul mașinii a părăsit locul accidentului și a fost găsit de polițiști în Luncavița. Bărbatul de 39 de ani are permis de conducere, dar consumase alcool, au spus polițiștii.

„Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au spus polițiștii.

Potrivit acestora, în mașina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite. Mai multe persoane au scris pe Facebook că din mașină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident și în momentul impactului.

Inchide