• Publicat:
Știri

Încă un caz de răpire „falsă”: O fată din Vaslui care a fugit la iubitul din Galați și-a pus surorile să spună că a fost răpită

Încă un caz de răpire „falsă”: O fată din Vaslui care a fugit la iubitul din Galați și-a pus surorile să spună că a fost răpită
O fată de 15 ani din Vaslui a fugit la iubitul ei din Galați și și-a pus surorile să le spună părinților că a fost răpită. Tatăl fetei a sunat la 112, anunțând că fata a fost forțată să urce într-o mașină albă. Polițiști din trei județe s-au mobilizat pentru a căuta adolescenta.

Polițiștii din Vaslui au fost alertați de un bărbat, care a anunțat că fiica lui a fost răpită.

„În jurul orei 20, am fost sesizați prin apel unic de urgență de un bărbat care ne-a spus că fiica sa de 15 ani a fost răpită, luată cu forța de pe stradă, băgată într-o mașină albă care a plecat într-o direcție necunoscută”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Tatăl copilei a sunat la 112 după ce celelalte două fiice ale sale au ajuns acasă și au spus că sora lor a fost răpită.

Polițiștii au căutat fata din localitatea vasluiană Ciocani timp de aproape două ore. Au fost audiați martori și au fost vizionate imagini de pe camerele de supraveghere. Polițiștii au cerut ajutorul colegilor lor din Galați și Bacău. După ce au urmat mai multe piste, anchetatorii au stabilit că fata este în județul Galați, unde a și fost găsită de polițiștii de acolo.

Fata plecase de acasă pentru a se întâlni cu prietenul ei, un băiat de 18 ani din Galați.

„Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat Bogdan Gheorghiță.

 

Inchide