Încă un caz șocant în Iași. Doi tineri au violat în același timp o femeie cu probleme psihice și au amenințat-o cu moartea. Explicația violatorilor: A fost agresată sexual și de alți bărbați din sat

Redactor:
Gandul
Încă un caz șocant în Iași. Doi tineri au violat în același timp o femeie cu probleme psihice și au amenințat-o cu moartea. Explicația violatorilor: A fost agresată sexual și de alți bărbați din sat
Judecătorii din Pașcani au rămas șocați după ce au aflat date din ancheta unui viol. După ce s-au îmbătat, doi tineri au mers la casa unei femei cu probleme psihice, de 55 de ani, pe care au violat-o în același timp. Explicația violatorilor i-a lăsat fără cuvinte pe judecători: aceeași femeie ar fi fost violată și de alți bărbați din sat.

Gheorghe Ignat și Constantin Luca, de 26, respectiv 24 de ani, au fost condamnați la câte 8 ani și 8 luni de închisoare cu executare după ce au abuzat sexual o femeie cu probleme psihice. Totodată, Cei doi vor trebui aceștia vor trebui să-i achite daune de 20.000 de lei victimei, scrie Ziarul de Iași.

Agresiunea sexuală, pe care violatorii au recunoscut-o, a avut loc pe 21 aprilie. Agresorii au consumat alcool la casa unui prieten și după au decis să meargă la casa femeii de 55 de ani despre care știau că are probleme psihice și locuiește singură. Cei doi au spus că au mers la aceasta deoarece știau că, de-a lungul anilor, femeia ar mai fi fost violată și de alți bărbați.

Indivizii au intrat în casa femeii, au dezbrăcat-o și au ameninț-o cu moartea. Totodată, i-ar fi spus victimei că dacă se împotrivește vor chema alți 6 bărbați să o violeze. Cei doi au întreținut separat, dar și concomitent, raporturi sexuale cu victima. După ce au plecat, femeia a povestit unei rude prin ce a a trecut.

„Au au recunoscut detaliat acuzațiile care li se aduc, contestând doar faptul că ar fi violat victima concomitent și că în realitate doar s-ar fi uitat pe rând, unul la celălalt cum viola victima”, ar fi declarat agresorii.

Ulterior, la proces, cei doi au recunoscut violul simultan. „Modul în care inculpații au acționat este unul terifiant, aproape desprins din filmele de groază în care inculpații sparg geamurile locuinței și surprind deodată victima din somn pe care o dezbracă complet și o penetrează concomitent anal, vaginal, apoi și separat, adresându-i-se cu «taci f..», punându-i mână la gură și amenințând-o că dacă se mai împotrivește mai cheamă alți 6 bărbați să o violeze”, a precizat judecătorul de caz.

Inchide