Incidente la protestul taximetriștilor: Doi șoferi au aruncat cu ouă într-un taxi care transporta clienți

Incidente la protestul taximetriștilor: Doi șoferi au aruncat cu ouă într-un taxi care transporta clienți
Jandarmeria Capitalei anunță că, la protestul COTAR din Piața Victoriei, au avut loc incidente în urma cărora trei bărbați au fost ridicați pentru sancțiuni. Într-unul dintre incidente au fost implicați doi șoferi care au aruncat cu ouă într-un taxi ce transporta clienți, pentru că nu e la miting.

„Doi bărbați, care participau la protestul organizat în Piața Victoriei de către (Confederația Operatorilor și Transportorilor Autorizați din România), au aruncat cu ouă în direcția unui taxi, cu clienți, ce tranzita zona, în semn de nemulțumire că nu participă și el la protest. Jandarmii, care asigurau măsurile de ordine publică la fața locului, i-au identificat pe cei doi și i-au condus la autospecială, în vederea luării măsurilor legale”, informează Jandarmeria Capitalei.

Cei doi au fost sancționați cu câte 500 de lei fiecare.

De asemenea, un alt incident a vizat un bărbat care a oprit mașina în dreptul protestatarilor din Piața Victoriei și le-a arătat semne obscene.

„Din rândul protestatarilor, un bărbat i-a adresat acestuia injurii, îndreptându-se în direcția autovehiculului”, mai arată reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

Și acesta a fost condus de jandarmi la mașină.

Transportatorii au protestat, miercuri, în Piața Victoriei din Capitslă, cu aproximativ 3.500 de mașini.

Membrii COTAR își continuă astfel protestul început din martie, cerând Guvernului să ia măsuri pentru interzicerea pirateriei și să excludă falșii transportatori de pe drumurile din România. În plus, anterior, membrii Confederației au protestat, în mai multe rânduri, pentru legiferarea companiilor de transport alternativ.

Foto: Mediafax Foto

×
Inchide