• Publicat:
Știri

Judecătorul Bogdan Ion-Tudoran, vizat într-un dosar al Secției de anchetare a magistraților

Judecătorul Bogdan Ion-Tudoran, vizat într-un dosar al Secției de anchetare a magistraților
Judecătorul Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran este cercetat într-un dosar aflat pe rolul Secției de anchetare a magistraților. Potrivit unor surse judiciare, ancheta vizează modul și împrejurările în care acesta a trecut pe numele fiului său, Tudor, o proprietate imobiliară în valoare de 100.000 de euro.

Surse judiciare au precizat că procurorii Secției de anchetare a magistraților instrumentează un dosar în care este cercetat judecătorul Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran.

Ancheta procurorilor este îndreptată asupra modului în care magistratul a trecut pe numele fiului său, Tudor, o proprietate imobiliară.

Bunul imobiliar ar valora 100.000 de euro și este amplasat în Sinaia. Anchetatorii verifică dacă bunul a fost trecut pe numele fiului magistratului pentru a acoperi această investiție.

În data de 2 iulie, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României propunerea privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a lui Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran (începând cu data de 15 octombrie 2019).

Tags:
Inchide