Jurnalul ținut de bărbatul care a ucis 5 oameni în Bascov. A decis să își omoare familia, după ce a aflat că vrea să îl interneze

Jurnalul ținut de bărbatul care a ucis 5 oameni în Bascov. A decis să își omoare familia, după ce a aflat că vrea să îl interneze
Sursă Foto - Observator
Publicat: 10/08/2022, 22:22
Actualizat: 10/08/2022, 22:24

Noi informații în cazul tragediei din Bascov. Bărbatul care a ucis 5 oameni și care suferea de o boală psihică ar fi premeditat totul pentru a nu fi internat de familie. A ținut chiar un jurnal în care și-a notat gândurile șocante.

Criminalul care a fost diagnosticat de aproape 20 de ani cu o boală psihică i-a convins pe medici de nenumărate ori că este un pacient inofensiv.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani și cel care a luat viața părinților, celor doi frați și a nepoatei de numai cinci ani, ar fi aflat că familia vrea să-l interneze, moment în care furia i-a luat mințile.

Înainte să își omoare propriile rude, într-un mod brutal, ar fi ținut un jurnal minuțios al atrocităților pe care urma să le facă.

Și-a ucis cu sânge rece familia din cauza răzbunării

Procuror Laurentiu Palaghia: „Modul în care a fost detaliat de dumnealui săvărşirea infracţiunii denotă o planificare minuţioasă, cu măsuri de precauţie, în aşa fel încât să nu existe niciun impediment în ducerea la bun sfârşit a intenţiei.”

Bărbatul ar fi urmat scenariul scris de el, ca mai apoi seria nenorocirilor să înceapă cu o noapte înainte de descoperirea șocantă. Primul pe care l-ar fi atacat ar fi fost fratele său.

Așa s-ar fi asigurat că nimeni nu-i va opune rezistență. Au urmat părinții acestuia care au căzut pradă furiei teribile a bărbatului.

În dimineața următoare, a așteptat să plece cumnatul său de acasă și s-ar fi dus în casa surorii, potrivit Observator.ro.

Le-a lovit fără milă pe femeie și pe nepoata de cinci ani, rănile victimelor i-au lăsat fără cuvinte inclusiv pe medici.

Dan Manu, medic-şef Serviciu Medicină legală Argeş: „Ceea ce am văzut în această după-amiază, nu am văzut de zeci de ani de când sunt medic legist. Este ceva inimaginabil. Este şocant că în zilele noastre o persoană în stare de libertate, cu o tulburare psihică, a putut să facă aceste gesturi. Eu cred că toţi cinci au fost surprinşi.”

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase