La bloc cu Elena Udrea. Cum arată imobilul pe care ministrul îl vinde cu 1.500-2-000 euro/mp ca să-și plătească ratele

La bloc cu Elena Udrea. Cum arată imobilul pe care ministrul îl vinde cu 1.500-2-000 euro/mp ca să-și plătească ratele
Publicat: 23/04/2012, 19:20
Actualizat: 24/04/2012, 03:11

Ministrul Elena Udrea a mărturisit că are insomnii. Criza,creditul de 3,3 milioane euro pe care trebuie să îl achite în acestan, dar și „transparentizarea” activității ministerului pe care îlconduce sunt doar câteva dintre motivele din cauza cărora ministrulTurismului și Dezvoltării Regionale are nopți albe. „Eu am insomniidin foarte multe motive în perioada asta. Și, între altele, și dincauza faptului că această criză economică, sigur, lovește egal întoată lumea. Sigur, unii o resimt mai tare, alții mai puțin.

Faptul că am insomnii nu se referă doar la situația aceasta căși eu sunt afectată de criză” , a mărturisit marți Elena Udrea,într-o conferință de presă, la întrebarea dacă are insomnii dincauza unui credit pe care trebuie să-l ramburseze. Anul trecut,Elena Udrea a convenit cu BRD amânarea pentru 2010 a scadențeiîmprumutului de 3,3 milioane euro pe care îl obținuse de la bancaamintită în anul 2007. Împrumutul a fost luat pentru cumpărareaunui teren. Ministrul a evitat să precizeze rata lunară pe care oare de achitat. Nopțile de nesomn au însă și o parte bună,ministrul Turismului afirmând că multe dintre insomnii s-au sfârșitpozitiv dimineața, „cu idei bune”. „Deci foarte multe inițiativebune pe care le-am avut la acest minister și în general mi-au venitca urmare a nopților de insomnie în care căutam soluții laproblemele cu care ne confruntăm, ca Guvern, în această perioadă”,a mai adăugat Udrea.

CLICKAICI PENTRU GALERIE FOTO

Cum vrea să își achite Udrea împrumutul

Potrivit celei mai recente declarații de avere, Elena Udreadeține, printre altele, împreună cu soțul său, un bloc cu patruetaje, finalizat anul trecut, în zona Floreasca, una dintre celemai scumpe zone imobiliare din Capitală, potrivit consultanțilorimobiliari. Ministrul Udrea a declarat, pentru Hotnews.ro, căpentru a-și rambursa creditul de la BRD încearcă, printre altele,să vândă apartamentele din acest bloc. Imobilul estecompus din 12 locuințe, din care, în șase luni, doar trei au pututfi vândute. Unul dintre apartamente a fost vândut în 2009lui Stroe Victor Mihai, pentru 170.000 euro. În linii mari, dacăministrul Udrea și-ar vinde toate celelalte apartamente din bloculde pe strada Frederic Chopin cu același preț, ar putea să obțină întotal 2 ,04 milioane euro, adică 61% din valoarea creditului pecare îl are la BRD.

Udrea: „În rate sau cu banii jos”

„Apartamentele din bloc au suprafețe cuprinse între 80 și 200mp. Sunt trei duplexuri, iar restul până la 12 sunt apartamente.Prețul de vânzare este de 1.500-2.000 euro pe mp, în funcție depoziția apartamentului. Vindem apartamentele cu banii jos sau înrate. Când am mers la notar, la vânzarea primului apartament dinacest bloc, notărița a fost foarte mirată pentru că eram primul cazde persoană fizică ce se declara plătitoare de TVA”, a declaratpentru Gândul ministrulElena Udrea.

Ce zic vecinii

La adresa Frederic Chopin numărul 9B locatarii nu erau acasă.”Sunt cam trei-patru apartamente vândute, din câte știu, dar nu eacasă nici unul dintre proprietari acum”, ne spune portarul, dinfața unui ecran unde urmărea imagini live transmise de cele 6camere video cu care este dotat imobilul.
„Să vedeți ce mașini au, Porsche, Alfa Romeo, Audi. Dacă ați vedeace domnișoare cu lentile coboară din mașini…”, ne șoptește unadintre vecinele din blocul de vizavi.

„Băiatul dlui Cocoș? Este chiar super ok!”

De la o altă vecină aflăm că unul dintre locatarii luxosuluiimobil este chiar fiul lui Dorin Cocoș. Aceasta ne-a spus că peElena Udrea sau pe soțul acesteia, Dorin Cocoș, nu i-a văzutniciodată trecând pe acolo.

„Fiul domnului (Dorin Cocoș -n.red.) are un apartament cu vedereîn spate. Are două mașini, un BMW și un Porsche cu două uși. S-amutat aici cam acum 3-4 luni. Când am auzit că se mută, ne-am spuscă s-a zis cu liniștea noastră. Am avut însă plăcuta surpriză săconstatăm că este un băiat la locul lui, foarte liniștit. Nu vinecu fete, are o singură prietenă cu care și locuiește. Este super okbăiatul, nu ca alți băieți de bani gata despre care citești înziare”, ne spune o altă vecină, care a dorit să își păstreze, deasemenea, anonimatul.

Planul lui Victor Orban în România funcţionează! Adevărul despre locul în care Ungaria investeşte milioane...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
Bomba anului: Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc! Avem dovada: campioana radiază de fericire...
Horoscop duminică, 13 iunie. Scorpionii petrec timp cu persoana iubită
Ploile nu se opresc. ANM a emis o nouă avertizare meteo în aproape toată ţara
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
O tânără care a dispărut acum 11 ani a fost găsită împreună cu iubitul în...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
Noi tensiuni între MARILE PUTERI! Incidentul aerian dintre SUA și RUSIA care dă FIORI alianței...
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Horoscop 13 iunie 2021. Zodia care are probleme în familie, cineva va suferi
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Veste ȘOC în România: Cunoscuta jurnalistă A MURIT după un accident vascular
America e în stare de ȘOC: Este tot mai umilită pe scena mondială!
Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...