LADY GAGA CONCERT LIVE la BUCUREȘTI, în PIAȚA CONSTITUȚIEI. GALERIE FOTO

Publicat: 17/08/2012, 12:19
Actualizat: 05/07/2013, 12:12

LADY GAGA a susținut joi seară un CONCERT în PIAȚA CONSTITUȚIEI din BUCUREȘTI.

Iată mai jos o GALERIE FOTO de la CONCERTUL LADY GAGA de la BUCUREȘTI – 16 august:

Lady Gaga a susținut, joi seară, un show de peste două ore, în fața unui public de circa 35.000 de persoane, la Piața Constituției din Capitală, timp în care a cântat hituri precum „Alejandro”, „Just Dance” și „Judah” și a schimbat atâtea ținute câte personaje, transmite Mediafax.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

Cu o scenă enormă, cu un castel gotic în mijlocul ei, Lady Gaga a avut locul de joacă perfect. La București, artista a dansat printre carcase tranșate, îmbrăcată într-o copie a celebrei sale rochii din carne, a asistat la o căsătorie însângerată, a vomat în culise, după care și-a pus o tiară pe cap și a cântat la un pian montat pe o motocicletă. Și asta nu e tot.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

Artista, văzută în unele țări pe care le-a traversat, cu turneul său „The Born This Way Ball”, ca fiind „Anticristul”, a apărut pe scenă călare pe cai mitici, pe „Highway Unicorn”. A urmat piesa „Government Hooker”, după care, pentru „Born This Way”, Lady Gaga a fost, într-un scenariu suprarealist, mamă și copil născut și a ieșit dintr-un uter. După dramatica și naturalista scenă a nașterii, a urmat, firesc, „Born this Way”, cu ținute cu strasuri, piele și îndemnuri către public de „put your hands up”.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI. Foto Silviu Matei / Mediafax

Îmbrăcată în alb, cu o cască asemenea unei stridii și plutind pe o bandă rulantă, Lady Gaga s-a îndreptat către „Bad Romance”, în timp ce din lăcașurile castelului – o casă Barbie în stil gotic – se vedeau instrumentiști și dansatori cu bustul gol. Încercând să dovedească faptul că, așa cum spune în cântecele sale, face parte dintr-o nouă rasă, Lady Gaga a schimbat ținute ce creionau personaje diverse: de la o Statuie a Libertății cu o coroană cu strasuri și ciorapi din plasă la rochia roșu sângeriu, ce amintea de celebra ei vestimentație din carne, și o ținută albă, la care a atașat o mască de berbec.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

„Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creație a guvernului vostru”, a spus Lady Gaga, moment în care a fost aclamată de spectatori. „Dar suntem asemănători. Împărțim aceleași vise, aceleași speranțe (…) Sunt tot ce iubiți în legătură cu voi și tot ce urâți la voi”, a mai spus artista.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

Pentru că scopul ei declarat este să invadeze planeta Pământ ca artistă pop, Lady Gaga a adus la București tot arsenalul, inclusiv pe cățelul ei, Fozzi. La un moment dat, aceasta și-a invitat fanii în backstage, să îi vadă prietenul răsfățat. „Sunt privilegiată și fericită să fiu cu voi. Toți au fost atât de drăguți cu mine, așa că o să dansez de o să îmi rup fundul în aceste două ore”, a spus ea. Și a urmat o cursă a artistei pe o motocicletă pe care s-au regăsit întâi steagul României, apoi o dansatoare cu care artista a avut un dans erotic.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

A existat apoi un moment de confesiune din partea artistei. „M-am dus în culise pentru că am vomat și nu am vrut să vedeți asta… mi se întâmplă uneori”, a spus ea. Dar asta nu a împiedicat-o să își așeze pe cap o tiară și să cânte, la pianul de pe motocicletă, „Princess Die”. Mai târziu, tiara a fost înlocuită de o bandană, costumația sado-maso, de o rochie roșie, cu care a dansat printre carcasele de animale expuse, iar castelul gotic s-a transformat într-o discotecă neon, pentru „Electric Chapel”.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

Înainte de hitul „Poker Face”, Lady Gaga a ținut să spună cât de frumos este Palatul Parlamentului din Piața Constituției, pe care îl vedea în față. „Timpul nostru împreună s-a terminat, dar niciodată nu va mai exista o barieră între noi”, a spus ea. Deși vocea artistei a fost dublată de backing vocals sau de efecte electronice, abilitățile acesteia au fost arătate de-abia la final, la „The Edge of Glory”, pe care a cântat-o la bis.

Pentru piesa „Marry the Night”, Lady Gaga a adus pe scenă doi copii din public, pe care i-a învățat mișcările sale-semnătură, cu care a dispărut în întuneric.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

De altfel, concertul lui Lady Gaga de la București a fost unul dintre cele mai „de familie evenimente” organizate în Piața Constituției. În public au existat numeroase mini-Lady Gaga, în diferite variante, însoțite de mame sau bunici.

Concertul de la București a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susținut în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball”. Cântăreața americană a mai concertat la Sofia marți seară.

Următorul concert al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Cântăreața Lady Gaga a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

CONCERT LADY GAGA LA BUCUREȘTI. Cum a fost show-ul artistei în Bulgaria, ultima oprire înainte de PIAȚA CONSTITUȚIEI – VIDEO

LADY GAGA CONCERT BUCUREȘTI. GAFA din mesajul postat de LADY GAGA pe FACEBOOK pentru fanii români

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului