LADY GAGA CONCERT LIVE la BUCUREȘTI, în PIAȚA CONSTITUȚIEI. GALERIE FOTO

Publicat: 17/08/2012, 12:19
Actualizat: 05/07/2013, 12:12

LADY GAGA a susținut joi seară un CONCERT în PIAȚA CONSTITUȚIEI din BUCUREȘTI.

Iată mai jos o GALERIE FOTO de la CONCERTUL LADY GAGA de la BUCUREȘTI – 16 august:

Lady Gaga a susținut, joi seară, un show de peste două ore, în fața unui public de circa 35.000 de persoane, la Piața Constituției din Capitală, timp în care a cântat hituri precum „Alejandro”, „Just Dance” și „Judah” și a schimbat atâtea ținute câte personaje, transmite Mediafax.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

Cu o scenă enormă, cu un castel gotic în mijlocul ei, Lady Gaga a avut locul de joacă perfect. La București, artista a dansat printre carcase tranșate, îmbrăcată într-o copie a celebrei sale rochii din carne, a asistat la o căsătorie însângerată, a vomat în culise, după care și-a pus o tiară pe cap și a cântat la un pian montat pe o motocicletă. Și asta nu e tot.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

Artista, văzută în unele țări pe care le-a traversat, cu turneul său „The Born This Way Ball”, ca fiind „Anticristul”, a apărut pe scenă călare pe cai mitici, pe „Highway Unicorn”. A urmat piesa „Government Hooker”, după care, pentru „Born This Way”, Lady Gaga a fost, într-un scenariu suprarealist, mamă și copil născut și a ieșit dintr-un uter. După dramatica și naturalista scenă a nașterii, a urmat, firesc, „Born this Way”, cu ținute cu strasuri, piele și îndemnuri către public de „put your hands up”.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI. Foto Silviu Matei / Mediafax

Îmbrăcată în alb, cu o cască asemenea unei stridii și plutind pe o bandă rulantă, Lady Gaga s-a îndreptat către „Bad Romance”, în timp ce din lăcașurile castelului – o casă Barbie în stil gotic – se vedeau instrumentiști și dansatori cu bustul gol. Încercând să dovedească faptul că, așa cum spune în cântecele sale, face parte dintr-o nouă rasă, Lady Gaga a schimbat ținute ce creionau personaje diverse: de la o Statuie a Libertății cu o coroană cu strasuri și ciorapi din plasă la rochia roșu sângeriu, ce amintea de celebra ei vestimentație din carne, și o ținută albă, la care a atașat o mască de berbec.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

„Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creație a guvernului vostru”, a spus Lady Gaga, moment în care a fost aclamată de spectatori. „Dar suntem asemănători. Împărțim aceleași vise, aceleași speranțe (…) Sunt tot ce iubiți în legătură cu voi și tot ce urâți la voi”, a mai spus artista.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

Pentru că scopul ei declarat este să invadeze planeta Pământ ca artistă pop, Lady Gaga a adus la București tot arsenalul, inclusiv pe cățelul ei, Fozzi. La un moment dat, aceasta și-a invitat fanii în backstage, să îi vadă prietenul răsfățat. „Sunt privilegiată și fericită să fiu cu voi. Toți au fost atât de drăguți cu mine, așa că o să dansez de o să îmi rup fundul în aceste două ore”, a spus ea. Și a urmat o cursă a artistei pe o motocicletă pe care s-au regăsit întâi steagul României, apoi o dansatoare cu care artista a avut un dans erotic.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

A existat apoi un moment de confesiune din partea artistei. „M-am dus în culise pentru că am vomat și nu am vrut să vedeți asta… mi se întâmplă uneori”, a spus ea. Dar asta nu a împiedicat-o să își așeze pe cap o tiară și să cânte, la pianul de pe motocicletă, „Princess Die”. Mai târziu, tiara a fost înlocuită de o bandană, costumația sado-maso, de o rochie roșie, cu care a dansat printre carcasele de animale expuse, iar castelul gotic s-a transformat într-o discotecă neon, pentru „Electric Chapel”.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

Înainte de hitul „Poker Face”, Lady Gaga a ținut să spună cât de frumos este Palatul Parlamentului din Piața Constituției, pe care îl vedea în față. „Timpul nostru împreună s-a terminat, dar niciodată nu va mai exista o barieră între noi”, a spus ea. Deși vocea artistei a fost dublată de backing vocals sau de efecte electronice, abilitățile acesteia au fost arătate de-abia la final, la „The Edge of Glory”, pe care a cântat-o la bis.

Pentru piesa „Marry the Night”, Lady Gaga a adus pe scenă doi copii din public, pe care i-a învățat mișcările sale-semnătură, cu care a dispărut în întuneric.

CONCERT LADY GAGA PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI.Foto Silviu Matei / Mediafax

De altfel, concertul lui Lady Gaga de la București a fost unul dintre cele mai „de familie evenimente” organizate în Piața Constituției. În public au existat numeroase mini-Lady Gaga, în diferite variante, însoțite de mame sau bunici.

Concertul de la București a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susținut în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball”. Cântăreața americană a mai concertat la Sofia marți seară.

Următorul concert al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Cântăreața Lady Gaga a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și provocărilor – în special vestimentare.

În mai puțin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

CONCERT LADY GAGA LA BUCUREȘTI. Cum a fost show-ul artistei în Bulgaria, ultima oprire înainte de PIAȚA CONSTITUȚIEI – VIDEO

LADY GAGA CONCERT BUCUREȘTI. GAFA din mesajul postat de LADY GAGA pe FACEBOOK pentru fanii români

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun