Mădălina Manole. Aplauze și sute de fani la priveghi. Slujba de înmormântare va fi făcută în afara bisericii – GALERIE FOTO

Prima sosită la priveghiul Mădălinei Manole nu a fost o tânără, ci o pensionară. Bătrânei Ana i-a fost dragă Mădălina de când a văzut-o prima dată pe scena de la Mamaia. N-are copii și ani de zile și-a dorit să fi avut o fată la fel de ambițioasă, zice.

Prima sosită la priveghiul Mădălinei Manole nu a fost o tânără,ci o pensionară. Bătrânei Ana i-a fost dragă Mădălina de când avăzut-o prima dată pe scena de la Mamaia. N-are copii și ani dezile și-a dorit să fi avut o fată la fel de ambițioasă, spune ea.Era planificat ca trupul artistei să fie adus la Sala Radio laorele 14, dar femeia era acolo de la 12. Ar fi putut să urmăreascătotul de la televizor, în loc să taie orașul în două din DrumulTaberei. Însă n-a răbdat-o inima să nu-și ia rămas bun. „A fost ceamai frumoasă și cea mai bună. Tot nu reușesc să pricep de ce un omcu o viață aproape perfectă a fost în stare să facă una ca asta.Încă încerc să nu o judec. Când moare unul mai în vârstă, de boală,e cu totul altceva. Dar când se duce cineva tânăr, și în felulăsta, parcă te rupi în două”, ne-a șoptit bătrâna Ana, înainte săfie adus trupul Mădălinei.

Click aici pentru GALERIAFOTO

Așezată într-un sicriu alb

Între timp s-au strâns câteva sute de oameni în fața foaierului,cu flori și lumânări – admiratori de toate vârstele, de la tineripână la persoane de 70 de ani. În vremea asta, în foaierorganizatorii au făcut pregătirile: au așezat catafalcul în mijloc,cu fotografia artistei, au montat un microfon, pentrupersonalitățile care ar dori să spună câteva cuvinte, apoi aupornit în surdină un CD cu melodiile Mădălinei. Pe la orele 15.30,când convoiul a sosit cu sicriul alb, muzica s-a oprit, iarpublicul strâns în foaier a început să aplaude.

N-a durat decât câteva secunde căci oamenii, îndurerați, s-auoprit repede. Cineva a deschis capacul, iar publicul s-a perindatpe rând – au acoperit-o cu flori, au privit-o lung și s-au rugatpentru ea. Continuu, la căpătâiului artistei a stat soțul ei, PetruMircea, cu chipul pierdut, topit de durere. Alături de el s-auaflat tatăl și fratele Mădălinei Manole. De câteva ori, tatăl i-amângâiat obrajii, murmurând printre suspine: „Copilașul meu!”. Aumai venit să-și ia rămas bun Prințesa Lia, președintele-director alRadio Difuziunii Române, Demeter Andras, Mirabela Dauer, SilviaDumi­trescu și realizatorul radio Titus Andrei.

Slujbă atipică: în afara bisericii, scurtă, cu un singurpreot

Trupul cântăreței va rămâne în foaier până vineri dimineață laora 9, când urmează să fie transportat la Ploiești. Înmormântareava avea loc la orele 13, la cimitirul Bolovani, iar slujba nu va fiuna obișnuită, deși familia a cerut asta.

„Întrucât Biserica Ortodoxă condamnă sinuciderea ca fiind unpăcat greu, nu admite pentru sinucigași oficierea obișnuitei slujbede înmormântare. De aceea, ca răspuns la solicitarea domnuluiMircea Petru, soțul artistei Mădălina Manole (Anca MagdalenaMircea), Arhiepiscopia Bucureștilor aprobă doar oficierearânduielii speciale de înmormântare pentru astfel de cazuri, dinmotive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate. Caatare, slujba va fi oficiată pe scurt, de un singur preot, în afara(exteriorul) bisericii parohiei cu hramul Sfinții ÎmpărațiConstantin și Elena din Ploiești”, se arată în comunicatul de presăal Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Citește și

VIAȚA MĂDĂLINEIMANOLE. Cum a făcut-o celebră Șerban Georgescu, bărbatul desprecare spunea: „erau momente în care îl adoram, altele în care l-așfi împușcat”

Sutede admiratori ai Mădălinei Manole o plâng la Sala Radio, unde afost depus sicriul

GALERIE FOTO – Trupul MădălineiManole a fost depus la Sala Radio dinCapitală

DE CE S-A SINUCISMĂDĂLINA MANOLE. ULTIMELE 24 DE ORE ALEARTISTEI

Furadan – pesticidul cu care s-asinucis Mădălina Manole. Vezi aici cât este detoxic

Mesajul de adio al MădălineiManole: „Nu mai pot suporta FIZIC vorbind sunt defectă, un rebut,așa am fost mereu, dar acum de abia realizez cuadevărat”

Mădălina Manole alăsat un mesaj de adio, pe telefonul mobil alsoțului

Angela Similea: Nucred în sinucidere, Mădălina era un buncreștin

Mădălina Manole iubea trandafirii.Când artista avea concerte, soțul ei îi umplea scena cu 101trandafiri aduși din America

Ultima postare pe bloga Mădălinei Manole: „M-am recompus sufletește și merg mai departe,prețuind cu toată ființa mea tot ceea ce am primit și primesc de laviață!”

Mădălina Manole, „fatacu părul de foc”, o viață închinată muzicii șiscenei

Mădălina Manole – GALERIEFOTO

Parchetul București:Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanță toxică.Procurorii audiază martori și au dispusautopsia

Cu o zi înainte de amuri, Mădălina Manole dă un interviu: „Sunt o artistă împlinită, omamă și o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pepământ în clipa în care mi-am strâns puiul înbrațe”

Ascultă aici treipiese de pe ultimul album al Mădălinei Manole, pe care artista nu amai apucat să-l lanseze

Sinucidere Mădălina Manole: veziimagini de la fața locului VIDEO

Reacţia curioasă a selecţionerului Coreei de Sud după ce a văzut că a picat cu...
EXCLUSIV. Revoltător! Scene +18 cu două eleve și un elev, într-o benzinărie din București
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ionel Ganea, din nou într-o situație incredibilă! Noua sa soție a cerut ordin de protecție....
O vezi zilnic la TV, dar nu știai că a semnat un contract cu Mega...
Ţara care ar putea impune restricţii persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19: „Ezitarea dvs....
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Restricții pentru nevaccinați. Prima țară din lume care limitează libertatea de mișcare a persoanelor nevaccinate
EXCLUSIV. Revoltător! Scene +18 cu două eleve și un elev, într-o benzinărie din București
ROMÂNCA născută într-o familie de evrei considerată cea mai TEMUTĂ femeie din lume. Nici Elena...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Schimbarea majoră făcută de Kaufland pentru clienți: poți uita de coada la casă cu așa...
„Înregistrare indecentă” cu Jessica Alba, pe Facebook. Cei care au dat clic au avut parte...
Cercetarea care schimbă tot: Cei care îşi fac vaccinul cu ARN mesager degeaba. Este informaţia...
Cum arată cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Capcana din maşinile şoferilor: Detaliul pe care conducătorii auto îl ignoră zilnic şi le poate...
Inchide