Mario, fiul cel mare al lui Adi Mutu, a împlinit 18 ani și s-a mutat cu mama sa în România. Alexandra Dinu e în juriul unui cunoscut show TV

Mario, fiul cel mare al lui Adi Mutu, a împlinit 18 ani și s-a mutat cu mama sa în România. Alexandra Dinu e în juriul unui cunoscut show TV
Mario, fiul cel mare al lui Adi Mutu (FOTO: Facebook/Adrian Mutu)
Publicat: 22/10/2020, 21:57
Actualizat: 24/10/2020, 10:01

Mario, fiul cel mare al lui Adi Mutu, a împlinit 18 ani – pe 9 septembrie – iar acum s-a mutat cu mama sa în România, Alexandra Dinu (39 de ani). Fosta soție a lui Adi Mutu a decis să accepte oferta venită din partea Pro TV, de a face parte din juriul show-lui „Românii au talent”, în locul lui Mihai Petre.

Acum, Mario profită de timpul petrecut în București, adaptându-se foarte bine la viața din Capitală. El își petrece timpul liber în oraș, la restaurante de lux din zona de nord, scrie Prosport.

Și-a făcut deja mulți prieteni, dar își petrece cât mai mult timp alături de tatăl său, Adrian Mutu, care este selecționerul echipei naționale a României U21, alături de care a fost surprins în nenumărate rânduri la restaurantele din nordul Capitalei.

Mario îi calcă pe urme lui Adi Mutu, în ceea ce privește tatuajele. Tânărul în vârstă de 18 ani și-a tatuat pe braț cuvântul „Blessed” (Binecuvântat) și vrea să își facă mai multe asemenea opere, la fel ca și tatăl lui, care are corpul acoperit cu tatuaje.

Adi Mutu are doi băieți și două fete

Mario nu este singurul copil al lui Adi Mutu. După ce fostul fotbalist s-a despărțit de Alexandra Dinu, acesta s-a căsătorit cu Consuelo alături de care are două fetițe.

Acum, selecționerul echipei naționale a României U21 este din nou tătic de băiat de câțiva ani, după ce s-a căsătorit cu Sandra Bachici.

Alexandra Dinu și fiul său, Mario, se mutaseră de ceva timp în Staele Unite, acolo unde ea actriță la Hollywood și lua cursuri de regie și film, iar Mario, aparent, cocheta cu modelling-ul, scrie Cancan.

În urmă cu doi ani, Mario Mutu publica fotografii în lenjerie intimă pe Instagram

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu din prima sa căsnicie, cu Alexandra Dinu, poza destul de îndrăzneț pentru un puști de 16 ani. Lipsit de inhibiții, Mario nu s-a sfiit să-și arate lenjeria intimă în mediul virtual, în urmă cu doi ani. Pasionat de modelling, fiul lui Adrian și al Alexandrei este într-o continuă ascensiune în cariera sa de model.

Mario a suferit o operație pe cord deschis, când avea 11 ani

Mario Mutu a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis, la vârsta de 11 ani, după ce i s-a descoperit o problemă la inimă, a declarat mama băiețelului de 11 ani pentru publicația Gente, anunță presa italiană.

”Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinților care nu cunosc ce probleme au la inimă și care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noștri. Și pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simțit un murmur la inimă…M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme. Și cred, și voi lupta pentru asta, că acest test este obligatoriu pentru toți copiii”, declarat, atunci, Alexandra Dinu pentru Gente.

Potrivit Alexandrei, fiul său avea un defect septal, o problemă des întâlnită la copii, fiind rezolvată de obicei prin microchirurgie, însă, pentru că nu a fost posibil în acest caz, fiul fotbalistului român a fost supus unei operații pe cord deschis.

”I-am explicat lui Mario că această operație era necesară pentru a avea o inimă de mare sportiv, iar apoi la rândul lui să le spună altor copii care au aceeași problemă cum să se vindece”, spunea Alexandra Mutu, în 2013, care a precizat că operația a decurs perfect.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul...
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Generalul Ben Hodges laudă România pentru „cel mai recent exemplu de contribuție la apărarea...
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. Nu e bine ". Robi, dezvăluiri sincere în...
A murit iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! S-a stins din viață subit la doar 42 de...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Judecătorii au luat DECIZIA. Cutremur fără precedent în DOSARUL CARACAL
Vești cumplite de la ANM. Iarnă peste România, cât de frig va fi
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
Filmarea autentică cu Kate Middleton și printul William după acuzațiile de infidelitate la adresa prințului...
BANCUL ZILEI. Bulă sună la linia fierbinte și îi răspunde una gemând: Dar ce faci...
Test de cultură generală. De ce trebuie să închidem electronicele în avion?