MEDIAFAX a lansat Monitorul Apărării la Expoziția Internațională dedicată Industriei Aeronautice. VIDEO

Redactor:
Nicolae Oprea
MEDIAFAX a lansat Monitorul Apărării la Expoziția Internațională dedicată Industriei Aeronautice. VIDEO
MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării și Securității

Monitorul Apărării și Securității este o publicație on-line (www.monitorulapararii.ro), care reunește informații, monitorizări și analize din domeniile apărării, ordinii publice și securității naționale și internaționale.

Monitorul Apărării și Securității are secțiuni dedicate pentru bugete, echipamente militare, legislație, război informațional, securitate cibernetică, organizații internaționale, crize internaționale, ordine publică.

Monitorul Apărării și Securității beneficiază de de analize originale, în care se regăsește expertiza unor reprezentanți ai elitei militare între care generalul (r) Ștefan Dănilă, fost șef al Statului Major General al Armatei României, generalul (r) Sergiu Medar, fost șef al Comunității Naționale de Informații, generalul (r) Ștefan Oprea, fost reprezentant militar al României la NATO și Uniunea Europeană, generalul (r) Cristian Dincovici, fost șef al Direcției de Informații Militare.

Monitorul Apărării și Securității va fi disponibil pe bază de abonament, separat sau împreună cu alte produse de subscripție ale MEDIAFAX Group.

Monitorul Apărării și Securității poate fi accesat la adresa web www.monitorulapararii.ro .

×
Inchide