MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării, în cadrul expoziției Black Sea Defense & Aerospace

Cele mai importante știri ale momentului

A șaptea ediție a Expoziției Internaționale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securității Naționale, Securității Cibernetice și Securității Private (BSDA) va reuni, la București, peste 200 de firme din 24 de țări. În cadrul evenimentului, trustul MEDIAFAX lansează Monitorul Apărării.

În perioada 16-18 mai, la complexul expozițional ROMAERO, se va desfășura a șaptea ediție a Expoziției Internaționale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securității Naționale, Securității Cibernetice și Securității Private (BSDA), care va reuni peste 200 de firme din 24 de țări.

Pe pagina oficială a evenimentului, organizatorii anunță că ediția din acest an a BSDA va reuni peste 200 de expozanți din 24 de țări, care vor aduce cele mai noi și performante tehnologii din domeniul apărării și securității terestre, aeriene și maritime.

Alături de prezentarea exponatelor, programul evenimentului include și numeroase demonstrații practice, privind funcționarea tehnologiei.

De asemenea, în cadrul expoziției va fi lansat Monitorul Apărării, care aparține trustului MEDIAFAX.

Expoziția Internațională dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securității Naționale, Securității Cibernetice și Securității Private este la a VII-a ediție și este organizată de mai multe întreprinderi private cu sprijinul Guvernului României, Serviciului Român de Informații și Serviciului de Protecție și Pază.

În acest an la BSDA sunt așteptați peste 20.000 de vizitatori din 41 de țări.

Inchide