• Publicat:
Știri

Mihai Tudose, revoltat de aglomerația de pe A2: N-ar vrea Cuc să stea în picioare pe A2, ca să-i mulțumească lumea?

Mihai Tudose, revoltat de aglomerația de pe A2: N-ar vrea Cuc să stea în picioare pe A2, ca să-i mulțumească lumea?
Fostul premier Mihai Tudose, revoltat că a rămas blocat vineri pe Autostrada Soarelui, i-a transmis un mesaj ministrului Transporturilor Răzvan Cuc. Tudose l-a invitat pe ministru și pe directorul CNAIR să stea în aglomerație sau „mai bine să se ducă acasă de tot".

„N-ar vrea mormanul de incompetență numit Cuc și cu foarte „harnicul” și inutilul director de la CNAIR să stea ei așa în picioare pe A2, pe la km 80 și ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă și abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un șantier „arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetență Cuc să stea acolo ca să-i poată mulțumi toată lumea personal?

P.S. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, așa cum spunea Rovana Plumb, și am rămas cu România lui Dăncilă și a lui Cuc…. Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească…

Pps. Postare în calitate de șofer care și-a plătit rovinieta și care stă de 2 ore și jumătate pe autostradă”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

„Am aflat acum că au renunțat la șantier și au dat drumul la circulație. Chiar era nevoie să se suie pe pereți mii de oameni ca să se ia o decizie înțeleaptă măcar pe weekend? N-ați vrea voi să plecați acasă fără să ne mai enervați atat?”, a adăugat fostul premier.

Inchide