Gândul
  • Publicat:
Știri

Mircea Lucescu îl acuză, în continuare, pe vatman în cazul accidentului auto: „Eu sunt scos vinovat, deși n-am încălcat legea”. Ce răspuns i-a dat vatmanul

Mircea Lucescu îl acuză, în continuare, pe vatman în cazul accidentului auto: „Eu sunt scos vinovat, deși n-am încălcat legea”. Ce răspuns i-a dat vatmanul
Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Șahtar Donețk, este în continuare ferm convins că vina i-a aparținut exclusiv vatmanului care conducea tramvaiul care a fost implicat într-un accident cu mașina pe care o conducea antrenorul

Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Șahtar Donețk, este în continuare ferm convins că vina i-a aparținut exclusiv vatmanului care conducea tramvaiul care a fost implicat într-un accident cu mașina pe care o conducea antrenorul, scrie ProSport.

Singura „imprudență” pe care și-o recunoaște Mircea Lucescu în cazul acelui accident este că are „prea mare încredere în oameni”.

„Dacă ar fi fost vina mea, s-ar fi vorbit patru luni, nu o lună. Polițiștii și-au dat seama că, de fapt, e greșeala vatmanului în totalitate. N-a vrut să încetinească! E imprudența mea în primul rând, pentru că am avut prea mare încredere în oameni”, a declarat fostul selecționer al naționalei României în cadrul unei emisiuni televizate.

În urma nefericitului episod, antrenorul Șahtiorului nu are de gând să-l acționeze în judecată pe Marin Bartoc, vatmanul tramvaiului implicat în accident: „Nu fac proces să mă bălăcăresc. Și-așa, după toată chestia asta, eu sunt scos vinovat, deși n-am încălcat legea și am traversat strada în mod regulamentar. Am fost lovit puternic din spate de un tramvai, în timp ce dădeam prioritate!”.

Bartoc a intervenit telefonic în cadrul emisiunii și s-a mulțumit să declare că cel mai bine este că Mircea Lucescu a ieșit din spital și că s-a terminat totul cu bine. „Declarațiile dânsului chiar nu mă interesează. Nu mă mai surprinde nimic din ce zice. Aveam o cu totul altă impresie despre dânsul! Îi doresc să fie fericit, să antreneze și să câștige cât mai multe trofee”, a declarat vatmanul.

Citește răspunsul integral al vatmanului în ProSport.

Inchide