Mitingul PSD de la Craiova. Manda: Va fi și Liviu Dragnea pe scenă

Mitingul PSD de la Craiova. Manda: Va fi și Liviu Dragnea pe scenă
Claudiu Manda a dezvăluit, joi, detalii despre mitingul PSD de vineri de la Craiova, spunând că acesta a fost organizat „în perspectiva alegerilor europarlamentare". Întrebat dacă la miting va participa și liderul PSD, Manda a răspuns: „Va fi și Liviu Dragnea pe scenă".

„Suntem organizați, ne așteptăm la 40.000 de simpatizanți, de votanți, de militanți ai noștri. Acest miting se va desfășura la ora 16.00 pe strada AI Cuza. O să fim toți îmbrăcați în alb. Este primul miting pe care îl facem în perspectiva alegerilor europarlamentare. Vor fi prezenți pe scenă lideri din Oltenia, vor fi prezenți pe scenă primii 20 de candidați, vor fi prezente persoane din conducerea organizației naționale și din Guvern. Suntem în faza de precampanie și credem că ar trebui să le spunem oamenilor noștri de ce candidăm”, a spus liderul PSD Dolj.

Întrebat de jurnaliști dacă va participa și Liviu Dragnea la mitingul din Craiova, Claudiu Manda a răspuns: „Va fi și Liviu Dragnea pe scenă alături de mine”.

Claudiu Manda anunțase deja că PSD va organiza, vineri de la ora 16:00, un miting de pre-campanie la Craiova unde vor participa 40.000 de persoane. Social-democratul a precizat că acțiunea nu este o replică la manifestația liberalilor, pentru că „în județul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL”.

Liberalii au organizat o manifestație la Craiova, unde au fost prezente aproximativ 2.500 de persoane din județele Dolj, Olt, Gorj și Vâlcea.

×
Inchide