Momente de cumpănă pentru un fost concurent de la „MasterChef”. Trupul lui Ramon, măcinat de cancer

Redactor:
Gandul
Momente de cumpănă pentru un fost concurent de la „MasterChef”. Trupul lui Ramon, măcinat de cancer
Ramon are nevoie de ajutor

Momente foarte grele pentru Ramon Chicireanu, fost concurent la concursul culinar „MasterChef”. Bărbatul suferă de cancer și are nevoie de ajutor.

Viața lui Ramon de la „MasterChef” atârnă de un fir de ață, de când i s-a pus diagnosticul de cancer limfatic.

În 2018, Ramon a fost operat în Germania, dar boala a recidivat agresiv.

Acum, bucătarul talentat are nevoie de sprijin financiar pentru tratament, iar prietenii lui fac un apel umanitar pe Facebook.

„Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!!
Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil”, relevă mesajul emoționant de pe Facebook.

Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la…

Publicată de Cristina Rotarescu pe Vineri, 6 martie 2020

FOTO: FACEBOOK

 

Inchide