Gandul
15.04.2019
Știri

Motivul bizar pentru care un manelist a fost bătut în fața unui club de noapte. „Eu vreau doar să îmi cresc fetița”

Motivul bizar pentru care un manelist a fost bătut în fața unui club de noapte. „Eu vreau doar să îmi cresc fetița”
Manelistul Costi de la Timișoara a fost bătut în fața unui club din oraș de un grup de indivizi care s-ar fi răzbunat pe el pentru că a cântat pentru o grupare rivală într-un alt loc.
„Din păcate, cea mai mare parte a informațiilor pe care le aveți sunt reale. Nu am ce să vă spun… Ce să discutăm?… Ar trebui să-i întrebați pe lăutari prin ce trec seară de seară și cum ajung să trăiască cu frică la concerte. Să-i întrebați ce simt atunci când pleacă seara și își sărută nevestele și copiii, spunându-le că se vor întoarce bine deși știu că poate e o minciună. Eu nu îmi doresc altceva decât să-mi cresc fetița, adică să fiu apt de a fi un părinte bun pentru fiica mea. Să îmi cresc fetița, atât îmi doresc acum, nimic altceva”, a declarat Costi, pentru Wowbiz.ro.
 
Potrivit lui, acesta nu este un caz izolat: „Sunt prea mulți lăutari care au luat bătaie, ar trebui să ieșim toți și să vorbim despre chestia asta”. 
 
El a făcut la colegii lui un apel să vorbească despre incidentele similare prin care trec. „Trăim în secolul XXI, dar avem mentalități de Evul Mediu. Trebuie să facem front comun și să vorbim deschis despre asta. Nu contează ce am pățit eu aseară, problema este că data viitoare poate fi mai rău. Eu și colegii mei ar trebui să avem curaj, să vorbim public și să încercăm să schimbăm ceva”, a adăugat Costi de la Timișoara.
 
Inchide