• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Noi informații revoltătoare ies la iveală în cazul Caracal: „Fiul lui Dincă a participat la un viol în grup. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii polițiști”

Noi informații revoltătoare ies la iveală în cazul Caracal: „Fiul lui Dincă a participat la un viol în grup. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii polițiști”
Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, ar fi fost implicat în urmă cu mai mulți ani la un viol în grup, iar cel care l-ar fi scăpat de închisoare a fost chiar tatăl său.

Gheorghe Dincă are 4 copii, trei băieți și o fată. Vecinii au dezvăluit că familia s-a destrămat cu aproximativ 10 ani în urmă când Dincă s-a întors singur din Italia, iar soția sa venea acasă o dată sau de două ori pe an. Totodată, copiii nu au mai fost văzuți niciodată acasă, scrie Adevărul.

Oamenii susțin că înainte să plece familia în italia, unul dintre copiii lui Dincă, mai exact Dan, fiul cel mare, ar fi fost participat la un viol în grup.

„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulți băieți, au dus fata undeva pe câmp și și-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinții nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoși. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalți au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-și retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii polițiști. Pe vremea aia la Dincă veneau mulți polițiști, le repara mașinile”, a povestit o vecină a principalului suspect în cazul Caracal.

Mărturia vecinei a fost confirmată de Victor Mieilă, unul dintre apropiații lui Dincă.

„A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu știu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat apropiatul lui Gheorghe Dincă.

Daniela și Dan Dincă le-au spus procurorilor că în ziua dispariției Alexandrei i-ar fi văzut pe cei doi ieșind din casa tatălui lui la ora 10:00, chiar în momentul în care adolescenta era răpită.

„Nu știu de ce au zis așa. Poate doreau să arunce pe noi, să-l protejeze pe taică-său. Habar n-am. Noi mergeam des la George. Fane și dormea acolo, dar nu știam noi ce face. În ziua aia n-am fost sigur acolo. Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a mai adăugat Mieilă.

Foto: Captură

Inchide