Notă de plată astronomică pentru doi turiști, într-un bar din Mykonos. Câți euro au dat pentru o bere, un cocktail și două porții de stridii

Notă de plată astronomică pentru doi turiști, într-un bar din Mykonos. Câți euro au dat pentru o bere, un cocktail și două porții de stridii
Publicat: 05/08/2022, 09:22
Actualizat: 05/08/2022, 09:34

Un cuplu a fost nevoit să plătească o sumă imensă pentru o simplă gustare într-un bar din Mykonos, Grecia. Alex și Lindsay Breen au rămas șocați când au văzut nota de plată în valoare de 400 de euro.

Doi tineri abia căsătoriți au ales să-și petreacă vacanța pe o insulă renumită, Mykonos, dar habar nu aveau ce urma să li se întâmple.

Alex și Lindsay sunt din Canada și au venit să-și petreacă luna de miere într-o vacanță de neuitat, dar o notă de plată venită într-un restaurant le-a dat planurile peste cap.

Insula Mykonos este cunoscută pentru frumusețea sa, dar și pentru prețurile exagerate. Astfel încât, cei doi au plătit 410 de euro pentru o porție de stridii, o bere și un Aperol Spritz, și nu doar atât, cei doi acuză personalul restaurantului că i-au intimidat pentru a plăti nota uriașă.

Sursă Foto – Twitter

Restaurantul care își obligă clienții să plătească sume exagerate

Restaurantul s-ar numi DK Oyster Bar, locul unde Alex, a fost dus într-o cameră din spate, unde a fost amenințat să plătească suma de pe bon.

„Când am terminat stridiile, chelnerul a încercat să ne facă să luăm și picioare de crab și, slavă Domnului, nu am făcut-o.  Alex a descoperit prețul după ce mers la toaletă și, într-un meniu aflat în interiorul restaurantului, a văzut că prețul unei singure stridii este de 29 de euro. I-am spus că nu se poate.”, a precizat tânăra.

Când erau gata de plecare, tânăra a mers la toaletă, moment în care soțul ei a fost chemat într-o cameră din spate și i s-a pus în față nota de plată de 400 de euro pe care era exclus să nu o achite.

”Alex a rămas șocat. Avea un computer pe care l-au întors către el și totul era în greacă, deși noi nu vorbim greacă a mai spus tânăra.”,potrivit Dailymail.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult