Nu este o eroare! Câți bani primește salariu un român care lucrează ca șofer personal, în Italia! Are incluse cazarea și 3 mese pe zi

Nu este o eroare! Câți bani primește salariu un român care lucrează ca șofer personal, în Italia! Are incluse cazarea și 3 mese pe zi
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 28/11/2022, 16:07

Mulți români au plecat în străinătate pentru un trai mai bun, dar depinde și de meseria fiecăruia. În Italia, un șofer personal are la dispoziție cazarea, dar și trei mese pe zi. Iată la ce salariu ajunge un șofer personal!

Dacă ești un șofer bun și serios, jobul de șofer personal este plătit foarte bine în Italia.

În afară de faptul că îți trebuie permisul de conducere categoria B, trebuie să ai și o experiență de minim un an în șoferie și o vârstă cuprinsă între 26 și 35 de ani.

Pe lângă astea, trebuie să îndeplinești instrucțiunile personale ale șefului, dar și să verifici periodic starea tehnică a mașinii, mai exact, să te asiguri că orice deplasare va fi în regulă.

Studiile sunt și ele necesare, iar pentru jobul acesta ar trebui să ai măcar studii medii și să cunoști limba engleză.

Totodată, decența și educația ar trebui să vină la pachet cu următorul angajat ca șofer personal, iar dacă deja te-ai decis că ar putea fi serviciul ideal pentru tine, află că biletul de avion va fi plătit de către angajator!

În anunțul postat de către angajator pe platforma Jooble, salariul oferit este în jur de 3500-4000 de euro pe lună.

Cât câștigă un șofer personal în România

Desigur, în România nu se poate oferi același salariu ca în străinante pentru un astfel de job.

Salariul ajungând la 4000 de lei net, iar cerințele sunt asemănătoare.

De exemplu, într-un anunț postat pe Androi.top, angajatorul are nevoie de un șofer pentru a duce copiii la școală, dar și pentru diverse activități extrașcolare.

Programul este de luni până vineri, aproximativ 6-7 ore pe zi, iar mașina rămâne în grija angajatului.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase