• Publicat:
Știri

O femeie de 34 de ani din Mehedinți a fost ucisă în bătaie de concubin

O femeie de 34 de ani din Mehedinți a fost ucisă în bătaie de concubin
Un bărbat de 32 de ani din orașul Strehaia, județul Mehedinți, este audiat, duminică, fiind bănuit că și-a lovit iubita cu picioarele, iar în urma leziunilor suferite aceasta a murit. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mai fost condamnat, în Franța, pentru agresiune fizică.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, femeia de 34 de ani ar fi fost bătută de iubitul ei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, și a murit în drum spre spital.

„Este vorba de o crimă, în Strehaia. Autorul și cu victima trăiau în concubinaj și, pe fondul consumului de alcool din partea autorului, a izbucnit un conflict spontan, a început să o bată pe femeie, după care a pus-o jos și a jucat-o în picioare. În urma leziunilor a decedat, leziuni interne. Nu e vorba de niciun cuțit. Bărbatul are 32 de ani, victima 34. S-a întâmplat în locuința în care trăiau împreună. A murit la scurt timp după agresiune”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Acesta spune că bărbatul este audiat duminică și că urmează să fie dispuse măsuri preventive împotriva acestuia.

„În ceea ce privește starea de recidivă a bărbatului, acesta are o condamnare, dar în Franța, cinci ani pentru o participare tot la o agresiune fizică, tot ceva cu violență. În Franța. Nu se pune problema să fi fost eliberat în baza recursului compensatoriu, pentru că și-a ispășit pedeapsa acolo. În acest moment, ancheta este în derulare, urmează să fie dispuse măsuri. Autorul este prins”, a mai spus Fănică Cercel.

Potrivit acestuia, anchetatorii nu au stabilit încă de la ce a pornit scandalul.

 

Inchide