O mamă de 64 de ani, prinsă în timp ce întreținea relații sexuale cu propriul fiu! Soția bărbatului a făcut descoperirea șocantă

Publicat: 27/08/2020, 10:45

O femeie în vârstă de 64 de ani și fiul ei, în vârstă de 43 de ani, din SUA, au fost prinși de soția bărbatului în timp ce făceau sex.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi „amorezi” incestuoși riscă să-și petreacă următorii 20 de ani după gratii, scrie Daily Mirror.

Totul a început după ce au început să se sărute: „Nu știu. Pur și simplu s-a întâmplat…”

Aceștia locuiau în aceeași casă și ar fi fost pentru prima dată când au întreținut relații intime. Soția individului, care i-a prins în fapt, a chemat imediat Poliția. „Nu știu. Pur și simplu s-a întâmplat”, a declarat bărbatul de 43 de ani.

Mama acestuia ar fi spus că s-ar fi apropiat foarte mult în perioada pandemiei și totul a luat amploare după ce au început să se sărute.

Cei doi protagoniști au fost reținuți și riscă 20 de ani de închisoare, dacă vor fi găsiți vinovați de incest.

Alt caz șocant: O tânără a întreținut relații sexuale cu propriul tată, de teamă că bărbatul va fi cucerit de sora ei vitregă

Samantha Kershner a început să aibă relații sexuale cu tatăl ei, după ce s-a aflat într-o „competiție” cu sora ei vitregă, care dorea să fie cu bărbatul. Cazul șocant, înregistrat în Nebraska. După ce Travis Fieldgrove s-a reîntâlnit cu fiica lui biologică, pe care nu a cunoscut-o niciodată, relația ar fi putut rămâne una normală, de genul tată-fiică, dar lucrurile au degenerat într-un incest, scrie allthatsinteresting.com.

Bărbatul de 40 de ani s-a căsătorit cu propria fiica și a fost condamnat la doi ani de închisoare, în data de 30 mai, pentru incest. Între timp, soarta juridică a fiicei sale de 21 de ani, Samantha Kershner, rămâne incertă.

Potrivit declarației date de Kershner la poliție, ea și Fieldgrove s-au văzut inițial în urmă cu trei ani, după ce tânăra i-a cerut mamei sale să o pună în legătură cu tatăl pe care nu-l cunoscuse niciodată.

Mama a pus la punct întâlnirea și cei doi s-au văzut, dezvoltând o relație tată-fiică.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult