O româncă ȘI-A RĂPIT fetița dintr-un spital italian. Copilul avea FRACTURĂ DE FEMUR

O româncă ȘI-A RĂPIT fetița dintr-un spital italian. Copilul avea FRACTURĂ DE FEMUR
Publicat: 23/11/2018, 15:53

Poliția italiană caută o româncă în vârstă de 30 de ani, care ar fi fugit cu fetița ei din spital, relatează Firenze Today.

Micuța – care în prezent are vârsta de două luni – a fost internată în urmă cu o lună întrr-un spital de pediatrie din Florența, unde medicii au sesizat că avea femurul fracturat. Cazul a ajuns la Tribunal și potrivit Instanței Judecătorești, părinții au fost acuzați de neglijență, motiv pentru care le-au fost limitate drepturile părintești. Românca avea totuși voie să-și vadă fetița în spital, însă numai pentru a o alăpta. Tribunalul a decis ca după externare, fetița să fie dată în îngrijirea Serviciilor Sociale din Pistoia, potrivit Firenze Today.

Aflând vestea, românca în vârstă de 30 de ani a încălcat legea, intrând noaptea trecută în salonul în care se afla fiica sa, a luat-o pe micuță și a dispărut. În prezent, Poliția italiană îi caută pe părinții bebelușului și o acuză pe mamă de răpire.

„Românca în vârstă de 30 de ani a fost autorizată să intre în secția spitalului pediatric pentru a o hrăni pe fiica ei. Copilul și părinții nu pot fi identificați în prezent. Pentru femeie va fi depusă o plângere pentru răpirea copilului. Poliția caută cuplul de noaptea trecută. Fetița va fi adusă înapoi în Spitalul Meyer din Florența, după care ar trebui să fie îngrijită de o structură a Serviciilor Sociale din Pistoiese, ” au anunțat autoritățile italiene.