O studentă A MURIT după ce a petrecut într-un club. Fata consumase o substanță NECUNOSCUTĂ

Redactor:
Corespondenti
O studentă A MURIT după ce a petrecut într-un club. Fata consumase o substanță NECUNOSCUTĂ
Poliția din Galați face cercetări după ce o studentă de 20 de ani, din Republica Moldova, a murit în urma unei petreceri dintr-un club din Galați. Fata a ajuns la spital intoxicată cu alcool și o substanță necunoscută.

Studenta din Republica Moldova a murit, luni, la un spital din Galați, unde a fost dusă după ce a participat la o petrecere într-un club. Medicii au stabilit că înainte de a muri a consumat foarte mult alcool și o substanță necunoscută.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și așteaptă rezultatul examenului toxicologic pentru a ști care este natura substanței care i-a provocat moartea studentei.

„Este vorba despre o studentă de 20 din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicație acută cu etanol și cu o substanță necunoscută. Polițiștii fac cercetări și au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcție de rezultatele anchetei”, a declarat, pentru corespodnentul Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

În acest caz, anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv crima.

Foto: Hepta

 

Inchide