PANICĂ în Timișoara: Două persoane au ajuns la spital după ce un tramvai FĂRĂ VATMAN a pornit singur și a circulat sute de metri – VIDEO

Redactor:
Adriana Mit
PANICĂ în Timișoara: Două persoane au ajuns la spital după ce un tramvai FĂRĂ VATMAN a pornit singur și a circulat sute de metri – VIDEO
Un tramvai fără vatman, scăpat de sub control, a circulat aproximativ 300 de metri, miercuri, la Timișoara, a avariat două mașini și s-a oprit într-o altă garnitură. Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, transmite corespondentul Mediafax.

Incidentul a avut loc, miercuri, într-o intersecție din Timișoara. Potrivit reprezentanților Societății de Transport Public Timișoara, vatmanul unui tramvai care circula pe linia 4, o femeie în vârstă de 54 de ani, s-a dat jos din garnitură, la intersecția străzilor Circumvalațiunii, Brediceanu și Bogdăneștilor, după ce s-a întrerupt energia electrică, astfel că tramvaiul s-a oprit.

Doar că după ce femeia a coborât să vadă ce se întâmplă, tensiunea a revenit. Vatmanul a uitat să tragă frâna hidraulică, astfel că garnitura a pornit singură din loc.

Din fericire, în tramvai nu se afla niciun călător, pentru că toți s-au dat jos după ce tensiunea a picat.

Tramvaiul a rulat singur pe o porțiune de aproximativ 300 de metri și s-a oprit la două stații distanță. Pe traseu, garnitura a lovit două mașini și s-a oprit într-un alt tramvai, de pe linia 7, care era oprit în stația Balta Verde.

În urma impactului, cele două persoane aflate în tramvaiul lovit, vatmanița și un pasager, au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a arătat Inspectoratul Județean de Poliție Timiș.

Foto: Captură

Inchide