Percheziții DNA la Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheș dus la parchet pentru audieri. UPDATE

Redactor:
Biro Attila
Percheziții DNA la Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheș dus la parchet pentru audieri. UPDATE
Procurorii DNA Cluj fac percheziții la Primăria Baia Mare de unde vor ridica documente. Perchezițiile procurorilor vizează un dosar în care este cercetat primarul Cătălin Cherecheș.

Primarul Cătălin Cherecheș a fost la sediul DNA pentru audieri. Procurorii DNA Cluj fac percheziții la Primăria Baia Mare de unde vor ridica documente. Perchezițiile procurorilor vizează un dosar în care este cercetat primarul Cătălin Cherecheș. Ancheta procurorilor îl vizează pe edilul din Baia Mare, au precizat surse judiciare pentru gândul. Potrivit legislației, primarul Cherecheș va fi audiat la sediul DNA din Baia Mare. 

Potrivit unor surse citate de Mediafax, procurorii fac percheziții atât la sediul Primărei Baia Mare și la sediul trustului de presă e-Maramureș, de unde au ridicat, până în prezent, mai multe documente și unități de calculator. Ancheta procurorilor vizează modul în care trustul de presă a fost preluat în ianurie 2013 de societatea Transilvania Media Trust condusă de către interpuși ai primarului Cătălin Cherecheș, au afirmat sursele citate de Mediafax

Inchide