Poliția propune NUP în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că a agresat o femeie

Poliția propune NUP în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că a agresat o femeie
Publicat: 23/04/2012, 19:26
Actualizat: 25/04/2012, 03:22

Polițiștii constănțeni au finalizat cercetările în dosarul încare Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, esteacuzat că ar fi agresat o femeie în trafic, în luna septembrie, șiau trimis dosarul către Parchet, cu propunerea de neîncepere aurmăririi penale.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, dosarul încare Mircea Băsescu era cercetat pentru lovire a fost trimisprocurorilor Parchetului Judecătoriei Constanța, cu propunerea deneîncepere a urmăririi penale și urmează ca procurorii săstabilească dacă își vor însuși sau nu propunerea polițiștilorconstănțeni.

La începutul lunii septembrie, o femeie din Constanța a depus oplângere la Poliție în care susținea că a fost agresată în trafic,ulterior ea afirmând că șoferul care ar fi lovit-o este MirceaBăsescu.

Femeia, Nicoleta Moraru, a susținut că după ce a depus plângerea laPoliție, în care a menționat doar numărul de înmatriculare șimodelul mașinii, și-a dat seama că șoferul care a agresat-o estefratele președintelui, Mircea Băsescu.

„Eram în trafic, în zona gării din Constanța, încadrată pe bandaîntâi pentru a face dreapta și de pe banda doi am observat unMercedes de culoare închisă care încerca să treacă. Am claxonat șiam mers mai departe. Făcând dreapta, pe bulevard, am observat cărespectiva mașină mergea pe banda întâi. A trecut pe lângă mineînjurând, cu un vocabular destul de colorat, domnul de la volan, șis-a postat în fața mașinii mele, oprind în mijlocul străzii,blocând cele două benzi. M-am speriat, am frânat, am rămas cugeamul deschis la mașină, iar domnul respectiv a coborât dinautoturismul pe care îl conducea, a băgat mâna pe geam și,înjurându-mă în continuare, a tras un dos de palmă. Eu am închisfereastra, iar el a început să tragă de portieră”, declara NicoletaMoraru.

La câteva zile de la incident, femeia a completat plângerea laPoliție, menționând că șoferul care ar fi agresat-o este MirceaBăsescu.

Mircea Băsescu a confirmat implicarea sa într-un incident în traficla Constanța, însă a negat că ar fi coborât din mașină și că ar filovit-o pe femeia care l-a acuzat de agresiune, afirmând că aceastaar fi prietenă cu președintele Consiliului Județean Constanța,Nicușor Constantinescu.

Într-un comunicat de presă, Mircea Băsescu susținea că s-a săturatsă fie acuzat continuu de către „tot felul de neaveniți care nu potsă dovedească nimic” și care încearcă astfel să îi facă răupreședintelui Traian Băsescu, apreciind că este „prea mult” că s-aajuns să fie acuzat că a bătut o femeie pe stradă, „în mijloculorașului Constanța”. (Cosmin Văideanu,[email protected])

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o...
Femeia care-și bea menstruația, o aplică pe ten și pictează cu ea: „E medicină pură”
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
O invazie a Rusiei în Ucraina ar avea consecinţe nemaivăzute. IATĂ ce măsuri draconice ar...
Hoții de CATALIZTOARE din GERMANIA ”vânează” aceste mașini
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Diferența dintre criptomonede, monede digitale și monede virtuale
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Detalii BOMBĂ din dosarul inspectorilor ANAF: Nu punem botul la o sticlă de whisky; Să...
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Au fost chemați ROMÂNII ÎN ARMATĂ?! Ministrul Apărării a spus adevărul. Toată lumea trebuie să...
Anunțul care zdruncină lumea din temelii. Ce urmează după Omicron: Va fi mult mai contagioasă
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...