Poliția propune NUP în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că a agresat o femeie

Redactor:
Vlad Mironescu
Poliția propune NUP în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că a agresat o femeie
Polițiștii constănțeni au finalizat cercetările în dosarul în care Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, este acuzat că ar fi agresat o femeie în trafic, în luna septembrie, și au trimis dosarul către Parchet, cu propunerea de neîncepere a urmăririi penale.

Polițiștii constănțeni au finalizat cercetările în dosarul încare Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, esteacuzat că ar fi agresat o femeie în trafic, în luna septembrie, șiau trimis dosarul către Parchet, cu propunerea de neîncepere aurmăririi penale.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, dosarul încare Mircea Băsescu era cercetat pentru lovire a fost trimisprocurorilor Parchetului Judecătoriei Constanța, cu propunerea deneîncepere a urmăririi penale și urmează ca procurorii săstabilească dacă își vor însuși sau nu propunerea polițiștilorconstănțeni.

La începutul lunii septembrie, o femeie din Constanța a depus oplângere la Poliție în care susținea că a fost agresată în trafic,ulterior ea afirmând că șoferul care ar fi lovit-o este MirceaBăsescu.

Femeia, Nicoleta Moraru, a susținut că după ce a depus plângerea laPoliție, în care a menționat doar numărul de înmatriculare șimodelul mașinii, și-a dat seama că șoferul care a agresat-o estefratele președintelui, Mircea Băsescu.

„Eram în trafic, în zona gării din Constanța, încadrată pe bandaîntâi pentru a face dreapta și de pe banda doi am observat unMercedes de culoare închisă care încerca să treacă. Am claxonat șiam mers mai departe. Făcând dreapta, pe bulevard, am observat cărespectiva mașină mergea pe banda întâi. A trecut pe lângă mineînjurând, cu un vocabular destul de colorat, domnul de la volan, șis-a postat în fața mașinii mele, oprind în mijlocul străzii,blocând cele două benzi. M-am speriat, am frânat, am rămas cugeamul deschis la mașină, iar domnul respectiv a coborât dinautoturismul pe care îl conducea, a băgat mâna pe geam și,înjurându-mă în continuare, a tras un dos de palmă. Eu am închisfereastra, iar el a început să tragă de portieră”, declara NicoletaMoraru.

La câteva zile de la incident, femeia a completat plângerea laPoliție, menționând că șoferul care ar fi agresat-o este MirceaBăsescu.

Mircea Băsescu a confirmat implicarea sa într-un incident în traficla Constanța, însă a negat că ar fi coborât din mașină și că ar filovit-o pe femeia care l-a acuzat de agresiune, afirmând că aceastaar fi prietenă cu președintele Consiliului Județean Constanța,Nicușor Constantinescu.

Într-un comunicat de presă, Mircea Băsescu susținea că s-a săturatsă fie acuzat continuu de către „tot felul de neaveniți care nu potsă dovedească nimic” și care încearcă astfel să îi facă răupreședintelui Traian Băsescu, apreciind că este „prea mult” că s-aajuns să fie acuzat că a bătut o femeie pe stradă, „în mijloculorașului Constanța”. (Cosmin Văideanu,[email protected])

Gigi Becali a început cumpărăturile de Black Friday. Cinci transferuri dintr-o lovitură la FCSB. Roş-albaştrii...
Ce s-a întâmplat după ce un ungur a luat acasă o prostituată din Gara de...
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din...
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
Franţa, sub teroare. Trei morţi şi mai mulţi răniţi într-un atac cu cuţitul într-o biserică...
O nouă variantă de coronavirus se răspândește în Europa. Medic: „Nu am văzut nicio variantă...
Ce s-a întâmplat după ce un ungur a luat acasă o prostituată din Gara de...
O echipă de specialişti a stabilit finalul pandemiei. Când se va termina coşmarul pentru România
Și-a FĂCUT o fotografie fix înainte să MOARĂ. Ți se ZBÂRLEȘTE pielea la ce a...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
Toți ochii sunt acum pe Dacia: vestea MOMENTULUI despre ce se întâmplă la Mioveni chiar...
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Andreea Bălan, luată la rost de fani din cauza operațiilor estetice: “Ai același doctor ca...
Inchide