Politician mort la 43 de ani, după două teste negative pentru COVID-19. Dragoș s-a prăpădit la câteva ore de la externare

Redactor:
Mihai Georgescu
Politician mort la 43 de ani, după două teste negative pentru COVID-19. Dragoș s-a prăpădit la câteva ore de la externare
Politician a decedat după două teste negative pentru COVID-19. Dragoș s-a prăpădit la câteva ore de la externare / foto: adevărul.ro

Fostul director al Serviciului Județean de Pază Olt, Dragoș Turcitu, a murit sâmbătă, 1 august, la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de coronavirus.

Dragoș Turcitu, din Slatina, a fost internat la Spitalul Județean Slatina din 22 iulie 2020, unde a fost tratat pentru COVID-19, scrie adevărul.ro. Sâmbătă, omul s-a simțit rău, iar la scurt timp a murit.

Conform mărturiei unui prieten al politicianului, Turcitu a ieșit de la baie cu dureri în brațul stâng, cel mai probabil suferind un infarct, care i-a fost fatal.

Turcitu era mebru al Partidului Național Liberal, iar în trecut a avut funcția de director al SJ Pază Olt, fiind la acel moment promovat de președintele CJ Olt de la acea vreme, Jenel Copilău (PRM).

Ulterior, acesta a continuat să activeze în politică, trecând pe la UNPR și ulterior ajungând în organizația județeană a PNL, de unde, în 2017, a fost exclus din Biroul Permanent Județean, de atunci fiind membru simplu.

Turcitu era salariat al Administrației Bazinale de Apă SHI Argeș-Vedea și era tatăl a două fete.

Doliu în familia lui Mihai Tudose. Tatăl fostului premier a murit, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

La mijlocul lunii iulie, tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit la vârsta de 80 de ani, după ce a fost infectat cu noul tip de coronavirus.

Constantin Tudose, în vârstă de 80 de ani, care avea  și alte comorbidități, a decedat la spitalul SRI din București.

LIDER PNL, testat pozitiv pentru coronavirus. Politicianul s-a aflat în autoizolare la domiciliu

Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, a fost testat pozitiv pentru coronavirus în luna martie.

Gheorghe Flutur a stat în autoizolare la domiciliu după ce a participat la mai multe ședințe la care au luat parte și persoane confirmate apoi cu Covid-19, transmite realitateadesuceava.net.

Gheorghe Flutur a fost internat în Spitalul Județean Suceava.

Gheorghe Flutur este președintele LAL (Liga Aleșilor Locali), președintele CJ Suceava și președintele PNL Suceava.

Inchide