Polițista din Pașcani care s-a plâns de mașinile vechi de serviciu lovește din nou: Rușine celor care ascundeți gunoiul sub preș

Redactor:
Florin Jinga
Polițista din Pașcani care s-a plâns de mașinile vechi de serviciu lovește din nou: Rușine celor care ascundeți gunoiul sub preș
Polițista din Pașcani care zilele trecute s-a plâns pe Facebook de parcul auto învechit al Poliției, a postat un alt mesaj. Andrada Voicu vorbește despre situația din sistemul de care aparține.

Tânăra agentă a devenit polițist în 2014, atunci când, recunoaște ea, era „un copil naiv și credeam că voi fi un om care va contribui la schimbarea lumii în bine, câte puțin în fiecare zi”.

„Îmi imaginam atunci că voi face parte dintr-o Poliție sănătoasă, demnă și curajoasă. Nu știam că de fapt, după ce ieși de pe băncile școlii, te lovești cu capul de un zid mare. Acela al realității. O realitate crudă, în care o mână de infractori conduc România. O realitate crudă în care te înconjori fără să vrei de oameni lași, ce fug de răspundere. O realitate în care polițiștii ar trebui să își facă treaba așa cum scrie în cărți. În cărțile de tactică politienească și comunicare profesională, pe care le-am citit 2 ani, în timpul școlii”, scrie polițista.

Totodată, Andrada Voicu spune că polițiștii sinceri din țara noastră sunt băgați în aceeași oală cu „lichelele parșive și lașe” cu care celor tineri și naivi, le este rușine.

„Rușine pentru că într-o țară membră a UE, instituțiile statului au ajuns bătaia de joc a unor birjari semianalfabeți. Rușine vouă, celor care ascundeți gunoiul sub preș și deși vă mor oamenii nevinovați, vă comportați ca și când nimic nu s-ar fi intamplat. Rușine pentru faptul că ne pleacă oamenii buni, pentru a munci în țări străine, pe câțiva franci în plus. Nu suntem demni de ei. Și nu vom fi niciodată. Rușine lașilor care aleg să fugă de adevăr și de răspundere. Rușine celor care deși văd relitatea asta urâtă, preferă să bage capul în pământ și să tacă mâlc. Probabil că din cauza asta am ajuns așa. Pentru că suntem lași. Iar niște lași nu pot decât să-și merite soarta”, a conchis polițista.

Tânăra agentă a intrat în atenția șefilor pentru postarea de pe Facebook în care s-a plâns de condiția parcului auto al Poliție. Polițista a povestit despre un accident în care a fost victimă și în urma căruia a rămas cu sechele.

Foto: Andrada Voicu/ Facebook

Inchide