Povestea femeii incendiate pe un câmp din Giurgiu. Provenea dintr-o familie de intelectuali, dar lucra într-un salon de masaj erotic! Un interlop a lăsat-o gravidă, iar mama… (EXCLUSIV)

Povestea femeii incendiate pe un câmp din Giurgiu. Provenea dintr-o familie de intelectuali, dar lucra într-un salon de masaj erotic! Un interlop a lăsat-o gravidă, iar mama... (EXCLUSIV)
Povestea femeii incendiate pe un câmp din Giurgiu. Provenea dintr-o familie de intelectuali, dar lucra într-un salon de masaj erotic! Un interlop a lăsat-o gravidă, iar mama...(EXCLUSIV)
Publicat: 07/11/2020, 21:56
Actualizat: 07/11/2020, 22:55

Detalii incredibile ies la iveală în cazul Mihaelei-Sabina Mircea, femeia ucisă și arsă pe un câmp din județul Giurgiu. Potrivit informațiilor GÂNDUL.RO, victima a avut o tinerețe tumultoasă, care, într-un final, a dus-o către moarte. Renegată de părinți și părăsită de tatăl copilului, aceasta a lucrat o bună perioadă la un salon de masaj erotic, iar cu unii clienți se întâlnea în particular. Mai surprinzător este că femeia provine dintr-o familie bună, nicidecum una dezbinată.  

Mihaela-Sabina Mircea, femeia omorâtă și incendiată într-o valiză, săptâmâna trecută, între localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor, provine dintr-o familia de intelectuali, din localitatea Buftea, județul Ilfov. O bună perioadă, mama ei a fost angajată la aeroportul Henry Coandă, în timp ce bunica ei maternă este fost cadru didactic.

Renegată de părinți după ce a rămas gravidă cu un interlop

Problemele pentru Mihaela-Sabina Mircea au început să apară în urmă cu opt ani, când a început o relație cu un interlop din comuna Pantelimon, cu care, de altfel, a și rămas însărcinată. A fost momentul când propria familia, fără niciun fel de regrete, a renegat-o. O altă lovitură pentru tânără a venit, însă, atunci când bărbatul nu și-a recunoscut copilul.

Părinții interlopului i-au întins, însă, Mihaelei-Sabina o mână de ajutor și au invitat-o să locuiască alături de ei, dornici să contribuie la creșterea nepotului care, din păcate, s-a născut cu un handicap. Fostul iubit al femeii nu a acceptat situația și a ales să plece de acasă. Tânăra a rămas, însă, în continuare să stea sub același acoperiș cu cei care ar fi trebuit, în mod normal, să-i devină socri.

Angajată la un salon de masaj erotic

Părăsită de iubit, Mihaela-Sabina a continuat să-și trăiască viața și a avut relații cu mai mulți bărbați. Cunoscuții ei susțin că aceasta ar fi lucrat în ultima perioadă la un salon de masaj erotic din zona Unirii din Capitală și că obișnuia să se întâlnească, în particular, cu unii dintre clienți, pentru a câștiga bani în plus, necesari pentru creșterea copilului.

În urmă cu patru luni, Mihaela-Sabina Mircea a dispărut fără urmă, dar părinții tatălui copilului ei nu au anunțat autoritățile pentru că ar fi crezut că nu au acest drept, nefiind rude cu aceasta. Până la urmă, au luat legătura cu una dintre rudele ei, pe care au anunțat-o că femeia în vârstă de 32 de ani nu a mai apărut și nici nu a mai dat vreun semn de viață.

Mihaela-Sabina Mircea figura în baza de date a Poliției

Altfel, Mihaela-Sabina Mircea ar fi avut, de-a lungul vieții, mici interacțiuni cu poliția. Potrivit unor surse, aceasta ar fi fost găsită în baza de date nu pentru că ar fi săvârșit o infracțiune, ci pentru că în urmă cu mai mulți ani ar fi fost, alături de mai multe persoane, amprentată pentru suspiciune de furt. Părinții cu care deja se afla în relații reci, au fost șocați când au aflat vestea.

Firul evenimentelor

Un șofer de tir anunța, vinerea trecută, în jurul orei 22.30, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a descoperit un cadavru incendiat. De fapt, omul a spus că observase focul de la volan și oprise ca să stingă flacăra. Atunci, a constatat că, de fapt, era vorba despre un trup de om.

Victima se numește Mihaela-Sabina Mircea și are un băiețel în vârstă de 8 ani, pe care îl creștea singură, după ce a divorțat. Pe timp de noapte se pare că obișnuia să practice prostituția.

Tânăra a fost identificată în baza unei amprente de la o mână care nu ars în totalitate. Criminalul este căutat la periferia Capitalei, unde ar fi filtre. Victima este domiciliată în localitatea Buftea, județul Ilfov.

GÂNDUL.RO urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui subiect

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ