• Publicat:
Știri

Premierul ungar Viktor Orban, vizită de trei zile în Transilvania: Întâlniri cu UDMR, reprezentanți de biserici și studenți

Premierul ungar Viktor Orban, vizită de trei zile în Transilvania: Întâlniri cu UDMR, reprezentanți de biserici și studenți
Premierul Ungariei, Viktor Orbán, sosește azi într-un turneu în Transilvania. Orbán se întâlnește cu liderii Uniunii, cu reprezentanți ai bisericilor maghiare și cu studenți, dar va inaugura și o fabrică de amestecuri de furaje și va vizita Academia de Hochei pe gheață din Cârța.

Potrivit Biroului de presă al UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, președintele FIDESZ, face o vizită de două zile în Transilvania la invitația UDMR.

Orbán va avea miercuri o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanții UDMR în administrațiile publice locale, cu reprezentanți ai bisericilor maghiare și cu studenți.

Tot miercuri, prim-ministrul Ungariei și președintele UDMR, Kelemen Hunor, vor susține o conferință de presă pe tema alegerilor europarlamentare.

Vineri, premierul ungar va inaugura o fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Mureș și va vizita Academia de Hochei pe gheață din Cârța și Centrul de Protecție a Copilului „Sf. László” din Sânsimion, ambele din județul Harghita.

Inchide