Previziune apocaliptică a unui „călător în timp”, care susține că vine din anul 2906. Ce spune că se va întâmpla pe 8 octombrie 2022

Previziune apocaliptică a unui călător în timp, care susține că vine din anul 2906. Ce spune că se va întâmpla pe 8 octombrie 2022
Sursa Foto - TikTok
Publicat: 16/08/2022, 17:18
Actualizat: 16/08/2022, 18:24

Un utilizator TikTok avertizează omenirea cu privire la anumite evenimente care urmează să aibă loc în perioada următoare. Tiktoker-ul susține că el călătorește în timp, din anul 2906. Acesta informează omenirea cu privire la viitoare evenimente care vor lovi planeta Terra.

Utilizatorul platformei de divertisment, susține că el vine din anul 2906, ca atare, este un călător în timp și oferă oamenilor informații șocante.

Printre mai multe prevestiții ale persoanei din spatele contului de tik tok, ”@timevoyaging”, se numără și evenimente care includ extratereștrii care vizează Pământul sau o altă lume găsită ascunsă în interiorul lumii noastre.

Persoana ”venită din timp” mai avertizează omenirea cu privire la ziua scrierii, primul incident urmează să aibe loc în octombrie, după spusele utilizatorului, iar ultimul în luna ianuarie.

Omul care se presupune că vine din viitor, având 900 de ani, are peste 76.000 de urmăritori și postează în mod regulat videoclipuri care avertizează planeta despre evenimentele apocaliptice care vor urma.

Una dintre previziunile de pe internet este: „8 octombrie 2022: Un porc zombi scapă dintr-un laborator, ceea ce duce la infectarea a 60% din toți porcii din lume.

sursa foto: Tik tok

Internauții sunt nerăbdători să se adeverească previziunile legate de Joe Biden

Părerile utilizatorilor au fost împărțite, unii au fost îngroziți de ce au putut auzi, iar alții au crezut că majoritatea sunt nebuni de legat, relatează Mirror.co.

Un utilizator a comentat: „Cel cu Biden ESTE singurul care sună realist lol”, în timp ce altul a scris: „10 decembrie??? Lasă-mă să pun asta în calendarul meu”.

Printre previziunile călătorului în timp se numără și alte informații care au pus internetul pe gânduri. Iată ce a date importante a mai transmis omenirii utilizatorul TikTok!

„1 noiembrie 2022: sunt lansate fișiere clasificate despre extratereștrii care au aterizat pe Pământ.

„14 noiembrie 2022: 10 oameni primesc puteri de la soare , inclusiv telekineză, putere și altele.

„10 decembrie 2022: Președintele Biden va fi revocat din funcție din cauza unor probleme de sănătate. 

sursa foto: Tik tok
Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult