FOTO VIDEO | Prima reacție a familiei Luizei Melencu după ce Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de pușcărie: „Pe noi nu ne încălzește cu nimic”

Publicat: 23/09/2022, 21:12
Actualizat: 23/09/2022, 21:50

Familia Luizei Melencu a reacționat imediat după pronunțarea sentinței în cazul criminalului din Caracal. Gheorghe Dincă a fost condamnat astăzi la 30 de ani de închisoare cu executare, decizia nu este însă definitivă. 

”Pentru noi este o zi foarte grea. Nici nu mai pot să mai vorbesc. Pe noi nu ne încălzește cu nimic câți ani le-a dat lui Duincă și lui Risipiceanu. Pe noi ne intereseaza de ce nu spune unde a dus-o pe Luiza. Sunt numai prostii.

Nu este adevărat. Nu credem ce spune rechizitoriul și tot ce spun. Luiza noastră nu este moarta. Luiza noastră este traficată. Nu pot să accept așa ceva, nu avem probe. Luiza nostră trăiește și maica o asteaptă să vină acasă. 

Nu mă înc[lzește, să-l pună pe scaunul electric, să-l omoare. Pe mine nu mă interesează banii lor, mă interesează Luiza, copilul. Fata mea de-am crecut-o. Nu mă interesează nici Dincă că-i dă pedeapsă. Pe mine mă interesează Luiza, fata mea scumpă. De 3 ani de zile o caută si spun că e moartă. Luiza nu e moartă, Luiza trăiește”, spune plângând bunica Luizei.

Bunicul Luizei este de aceeasi părere cu soția sa și spune că nimic nu va compensa pierderea nepoatei sale. Bărbatul arată cu degetul spre instituțiile statului, chair și spre președintele Klaus Iohannis, pe care îl acuză că nu s-a implicat așa cum trebuie în acest caz.

”Oare se va compensa vreodată pierderea care ne-au pricinuit-o instituțiile statului, în special DIICOT Craiova în frunte cu Vasilescu și DIICOT București, cu procurorii care s-au ocupat de caz Hăinneală, Hosu, Tudoran. Credeți că va compensa vreodată pierderea pe care ne-au pricinuit-o? Nu. Această durere și acesată pierdere nu o pot compensa toti banii din lume. Pentru mine e o pierdere imensă, o durere în sufletul nostru.

Am avut numai dezamăgiri cât a durat această mascaradă, acest așa-zis proces. Un proces cinstit si corect, dar după mine s-au invocat anumite motive, s-au făcut anumite derogări de la ceea ce se întâmpla. Dvs presa nu ați fost si asta a fost cel mai mare dezavantaj. Presa trebuia să fi fost alături de noi. Să fi auzit și dvs ce s-a îmtâmplat în realitate, cum Dincă a fost protejat.

Această pedeapsă și această sumă e nesemnificativă. Eu nu am nevoie de banii nimănui. Vreau să fiu un om cinstit, integru, curat. Nu îmi trebuie milă, pomană de la nimeni.

”Îi detest pe cei care nu și-au făcut datoria, începând cu Iohannis. Aduceți-vă aminte cum a plecat ca un laș și ne-a lăsat pe mâna unui secretar de stat, care acum e ambasador în America. Oare nu miroase a cumpărare, a mită. Tot ce s-a întâmpălat în acest caz e o făcătură. E părerea mea, am să rămân la această părere cât voi trăi. Am să arăt cu degetul începând de la Iohannis și până la DIICOT pentru că altul a fost interesul și scopul acestei tragedii de la Caracal”, afirmă cu amărăciune bunicul Luizei.

Gheorghe Dincă a fost condamnat vineri la 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două tinere din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Decizia a fost dată în primă instanță și nu este definitivă. Criminalul de la Caracal poate face apel.

Bunicii Luizei Melencu au fost prezenți și vineri în instanță, în contextul în care judecătorii ar fi trebuit să ia o decizie în privința deja celebrului caz Caracal.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă