Primarul din Spermezeu, mesaj pentru Rareș Bogdan: De ce românii nu au aceleași drepturi pe care le au musulmanii când vin în Europa?

Redactor:
Raluca Lazaroi
Primarul din Spermezeu, mesaj pentru Rareș Bogdan: De ce românii nu au aceleași drepturi pe care le au musulmanii când vin în Europa?
Primarul comunei Spermezeu din județul Bistrița-Năsăud, Sorin Hognogi, a criticat modul în care Uniunea Europeană tratează cetățenii români, cerându-i lui Rareș Bogdan să ia atitudine în Parlamentul European și să întrebe de ce sunt marginalizați românii.

Primarul comunei Spermezeu, județul Bistrița-Năsăud, Sorin Hognogi, aflat într-o vizită oficială în Spania alături de candidatul la europarlamentare Rareș Bogdan, i-a cerut acestuia să îi întrebe pe parlamentarii europeni de ce îi marginalizează pe români.

Hognogi a criticat modul în care Uniunea Europeană tratează cetățenii români.

„Doar dacă ne vom implica vom reuși să transformăm România în bine (…). Cred că este momentul în care trebuie să tratăm cu maximă seriozitate aceste alegeri, trebuie să le arătăm românilor că ne pasă de scrutinul electoral din 26 mai, să ne prezentăm la vot așa cum am făcut-o în 2014 pentru că tot ceea ce facem, facem pentru România. (…) Am o rugăminte față de Rareș Bogdan care va ajunge în Parlamentul European, când va ajunge acolo să întrebe de ce românii nu pot să aibă aceleași drepturi pe care le au musulmanii când vin în Europa, pentru că lor li se oferă toate drepturile posibile, iar pe noi întotdeauna ne-au marginalizat”, a spus primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

Sorin Hognogi, primarul liberal din Bistrița-Năsăud, s-a întors din Spania în 2008, după zece ani petrecuți acolo și a candidat la Primăria comunei Spermezeu, pe care a și câștigat-o.

El face în acest sfârșit de săptămână, alături de Rareș Bogdan, o vizită în Spania, având programate mai multe întâlniri cu românii stabiliți în Valencia, Castellon și Madrid.

Inchide