Procurorii antimafia inventariază averea lui Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea să rămână sărac (EXCLUSIV)

Procurorii antimafia inventariază averea lui Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea să rămână sărac (EXCLUSIV)
Alex Bodi obișnuia să-și ia cu el mașinile de lux în vacanțele exclusiviste/Sursa/Facebook
Publicat: 14/11/2020, 16:18
Actualizat: 14/11/2020, 17:05

Procurorii DIICOT inventariază averea lui Alex Bodi dar și a celorlalți membri ai grupării criminale din care acesta ar fi făcut parte. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea rămâne, astfel, fără bunurile înregistrate pe numele său, dacă se va dovedi că au fost achiziționate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni sau vor trebui vândute pentru recuperarea prejudiciului reclamat de presupusele sale victime.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, procurorii au început să strângă informații cu privire la bunurile deținute de membrii grupării organizate, conduse de temutul lider interlop sibian Adrian Tâmplaru, din care ar fi făcur parte și Alex Nicolae Bodi.

Procurorii DIICOT au stabilit, până acum, că o mare parte din sumele de bani obținute de pe urma femeilor traficate în străinătate ajungeau la liderul Adrian Tâmplaru, care le-ar fi investit în diverse imobile din țară și străinătate. Astfel, acesta și-a cumpărat mai multe apartamente și o pensiune în Sibiu, dar a a deschis și un restaurant, în Germania, pe care l-a denumit Hermannstadt Grill Haus.

În același timp, susțin anchetatorii, în acelașimod ar fi procedat majoritatea membrilor grupării, care au investit, în special, în zona imobiliară, chiar dacă și-au cumpărat și mașini scumpe.

Pentru a-și putea ridica permenent standardul de viață, oamenii lui Tâmplaru puneau presiune din ce în ce mai mare pe fete, cărora ajunseseră să le perceapă inclusiv taxe de protecție.

„T.A.C. (Tâmplaru Adrian Constantin) obișnuia să perceapă taxe de protecție pentru desfășurarea unor activități licite/ilicite, „locotenenții săi”, B.A.N. (Bodi Alex Nicolae) și J.F.A. recurgând, deseori, la șantaj pentru colectarea acestora. Frecvent, taxele erau colectate cu ocazia unor petreceri organizate de liderul grupării, împrejurări în care membrii grupării pretindeau de la victime sume tot mai mari, recurgând deseori la violență pentru a le obține”, se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă întocmit de procurorii DIICOT.

În ce-l perivește pe Alex Bodi, acesta afișa în spațiul public o avere uriașă. Ca urmare, anchetatorii urmează să stabilească dacă aceasta ar fi fost obținută ca urmare a comiterii de infracțiuni, în vederea punerii sechestrului asigurator.

Alex Bodi deșine o avere impresionantă

Despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu presa a relatat de-a lungul timpului că deține mai multe vile, la Mediaș și județul Ilfov, așa cum este imobilul din Voluntari din care a fost ridicat de trupele speciale. În același timp, despre acesta au existat zvonuri că ar deține o casă și la Monte Carlo, pentru care ar fi achitat numai puțin de două milioane de euro.

În paralel, acesta deține și o colecție impresionată de mașini de lux, cele mai multe modele foarte rare.

Acesta și-ar fi achiziționat, recent, un autoturism de teren Lamborghini Urus, însă ar mai deținei mai deține un Lamborghini Aventador SV, care este unul dintre cele 500 de exemplare existente în lume, dar ar mai avea și un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybachl, un Mercedes-AMG, și un Bugatti Chiron.

Mai mult, Alex Bodi ar mai deține și un avion privat, însă acestă informație a fost vehiculată în presă, însă nu a fost niciodată confirmată de fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi este acuzat că ar fi aderat la gruparea de trafic de persoane conduse de Adrian Tâmplaru încă din cursul anului 2014 și ar fi devenit unul dintre locotenenții de bază ai temutului interlop sibian, care, de altfel, a devenit și nașul fiicei sale.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Creierul uman, mai mare la generațiile tinere. Riscurile de demență scad considerabil
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului