Profesor de religie și cultură civică, acuzat că îi mângâie pe elevi și le face declarații vulgare. O colegă îl apără pe bărbat: „Mi se pare un om super”

Redactor:
Gandul
Profesor de religie și cultură civică, acuzat că îi mângâie pe elevi și le face declarații vulgare. O colegă îl apără pe bărbat: „Mi se pare un om super”
Un profesor la o școală din Pucioasa este acuzat că i-ar mângâie pe elevi și le-ar cere să-l sărute, folosind, totodată, declarații nefirești.

Primăria și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița au demarat ancheta în cazul profesorului de cultură civică, acuzat că s-ar fi așezat în genunchi și i-ar fi zis unui elev că îl iubește și, dacă micuțul nu-i spune același lucru, va primi nota doi, scrie realitateadedambovita.net. Copilul i-a povestit mamei sale toată tărășenia și aceasta a rămas șocată.

Un altul i-ar fi cerut să meargă la toaletă, dar dascălul a condiționat drumul cu un sărut.

Primarul orașului Pucioasa a demarat de urgență o anchetă. Profesorul predă în mai multe școli din județul Dâmbovița, printre care și Școala Nr.4 Elena Donici Cantacuzino din Pucioasa.

„În momentul de față, Școala Nr 4 Elena Donici Cantacuzino din Pucioasa a demarat o anchetă internă pe baza unor zvonuri, deoarece la momentul acesta nu există nicio sesizare scrisă depusă în această unitate pentru așa-presupuse comportamente ale unui domn profesor. Au auzit discuții de la părinți, școala s-a autoseizat și verificătoate camerele de supraveghere care există în interior”, spune Cristina Stroe, inspector general ISJ Dâmbovița.

Mai mulți părinți s-au plâns că acesta are un comportament nefiresc în prezența băieților.

Dascălul este apărat de o colegă, care a spus că nu-l vede făcând așa ceva. „Mi se pare un om super, îl știu pentru că este colegul meu și la Mihai Viteazul. Este apropiat de copii, este un om de treabă. Mie nu mi-a dat niciodată de bănuit”, susține femeia.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru hărțuire sexuală și purtare abuzivă. Profesorul respectiv predă cultura civică, dar la bază este profesor de religie.

Inchide