Protest în Piața Victoriei. Zeci de oameni au scandat: „PSD, ciuma roșie”

Redactor:
Oana Despa
Protest în Piața Victoriei. Zeci de oameni au scandat: „PSD, ciuma roșie”
Câteva zeci de persoane s-au adunat, duminică seara, în Piața Victoriei din Capitală, în semn de protest față de măsurile luate de guvernanți, inclusiv creșterea prețului carburanților, dar și din cauza banilor alocați în mod justificat, de autoritățile locale, bisericilor.

Peste 100 de persoane au venit, duminică seara, în centrul Capitalei pentru a-și exprima nemulțumirea față de scumpirile înregistrate la pompele de carburanți, precum și față de prestația ministerului Educației.

„Ne-am saturat de PSD și de Firea, care acum s-a gândit că e mai bine să ia bani de la străzi și de palmieri ca să dea la biserici. Nu am nimic cu bisericile, dar cred ca ar trebui sa prioritizăm lucrurile. S-a scumpit benzina și acum se vor scumpi toate pentru că trebuie să scoată de undeva bani pentru a da pensiile și salariile pe care le-au tot promis”, susține Ionela, o femeie de 40 de ani prezentă în piață.

„Dacă Dragnea ar întra la pușcărie, nu ar mai fi proteste. Eu o să ies în stradă până o să îl văd pe Dragnea acolo unde îi este locul. L-a schimbat pe Grindeanu ca să aducă un guvern mai slab, iar cea mai bună dovadă este ministrul Educației, care face ce îl duce pe el capul și care nici măcar nu știe să vorbească corect limba româna. Să le fie rușine!”, explică, nemulțumit, Andrei, în vârstă de 36 de ani.

„Eu stau și mă întreb cât crede acest Guvern că mai avem răbdare cu el? O să se ajungă la proteste ca asta iarnă dacă nu o să se renunțe la legile justiției, care sunt o rușine pentru țara asta. Adică CSM a dat aviz negativ, ambasadele spun că legile astea nu sunt pe aceeași lungime de undă cu Occidentul, și ei tot insistă să facă numai ce vor ei. Dacă noi i-am ales, noi ii vom da jos”, a declarat și Răzvan, un tânăr ieșit în stradă pentru a protesta.

„Mai bine mort decât pesedist!” și „PSD, ciuma roșie!” se numără printre lozincile scandate de cei prezenți în Piața Victoriei.

La fața locului sunt mai multe echipaje de poliție, dar și dispozitive de jandarmi, pentru a asigura ordinea publică în zonă.

Circulația în Piața Victoriei se desfășoară normal.

Inchide