VIDEO | Sala Consiliului Local dintr-o PRIMĂRIE din județul Bacău, transformată în salon de manichiură. Angajatele erau așteptate cu manele pe fundal

Publicat: 09/02/2023, 13:12
Actualizat: 09/02/2023, 14:02

Sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, județul Bacău, a fost transformată într-un salon de manichiură. Un consilier local a filmat de la primele ore ale dimineții o manichiuristă care a venit cu toată recuzită în salonul improvizat, pentru a le face unghiile angajatelor Primăriei din localitate.

Un consilier local a surprins-o pe o manichiuristă venită la Primărie cu lămpi, pile sau geluri, ca să le facă unghiile funcționarelor instituției.

Activitatea doamnelor a fost întreruptă de un consilier local care a filmat momentul în care se auzeau chiar și manele pe fundal.

Acesta a încercat să afle cum de s-a ajuns la o asemenea situație, însă nici secretara sau polițistul local nu au știut să dea prea multe explicații.

La aflarea vestii că manichiurista face unghiile în sala de ședințe, primarul comunei Balcani, Luca Vasile, părea surprins.

Reacția primarului

Videoclipul realizat in Primăria Balcani a devenit viral pe internet, după ce în sala de CL se desfășurau serviciile de înfrumusețare de care nu orice angajat dispune.

Cât despre reacția primarului, ei bine, a fost una destul de nepăsătoare.

„Eu când vin la primărie mă duc în sala acolo? Nu mi se pare normal. Nu permit așa ceva. Nu vin acum sus”, a spus supărat primarul.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase