Șeful PSD Cluj, Liviu Alexa, filmat în timp ce bea spirt: „Eu cu frații mei pe barosăneală. Voi sunteți săraci cu frigiderele voastre de brânză topită!” VIDEO

Redactor:
Gandul
Șeful PSD Cluj, Liviu Alexa, filmat în timp ce bea spirt: „Eu cu frații mei pe barosăneală. Voi sunteți săraci cu frigiderele voastre de brânză topită!” VIDEO
Liderul PSD Cluj, Liviu Alexa, a fost filmat de Ziua Națională când bea spirt și are un mesaj pentru clujeni într-un limbaj suburban. „Eu cu frații mei pe barosăneală. Băi, credeați că suntem săraci? Voi sunteți săraci cu frigiderele voastre de brânză topită", spune Alexa încă de la începutul filmării.

Alexa este un personaj controversat. Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj a cerut în octombrie conducerii PSD să restabilească o comunicare decentă între PSD Cluj și jurnaliști.

Liviu Alexa este extrem de acid la adresa ziariștilor care îndrăznesc să îl critice, scrie g4media.ro.

Acesta a jignit-o dur pe Cristina Burciu, o deputată PSD care a anunțat că va vota guvernul Orban.

Într-un interviu acordat ziarului pe care îl conduce, Alexa a declarat că Burciu „este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție. Proxenetul său politic, primarul Cristian Matei e adevăratul creier al acestei decizii”.

Liviu Alexa și-a continuat atacul la adresa lui Cristian Matei, edilul din Turda: „În realitate, în sufletul său de consumator de băuturi alcoolice, Matei avea sămânța frustrării că nu a ajuns el președinte la PSD Cluj… Matei, proxenetul politic care azi și-a pus o slugă, pe Cristina Burciu, să trădeze PSD”.

În data de 24 noiembrie, deputatul social-democrat Horia Nasra îi cerea lui Alexa să demisioneze deoarece a obținut un „rezultat dezastruos” la alegerile prezidențiale, la nivelul județului.

foto: captură

Inchide