Sorin Frunzăverde, premiat la Belgrad. Ce distincție va primi președintele Consiliului Județean Caraș-Severin

Redactor:
Silviu Bănilă
Sorin Frunzăverde, premiat la Belgrad. Ce distincție va primi președintele Consiliului Județean Caraș-Severin
Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, va primi luni, 27 octombrie 2014, la Belgrad, distincția „Floarea Dunării" („Dunavski cvet").

Propunerea privind acordarea distincției a fost înaintată Ministerului pentru Administrație Publică și Dezvoltare Regională al Serbiei de către comuna Vârșeț. Ceremonia de decernare a titlului e inclusă în programul primei zile a Forumului Business Dunărean.

Distincția „Floarea Dunării” e acordată persoanelor și instituțiilor cu notorietate care au contribuit la dezvoltarea Regiunii Dunării, informează caon.ro.

Cea de-a treia ediție a Forumului Business Dunărean e organizată de către Forumul de Dezvoltare a Europei Centrale (CEDEF) și  Media Invent, în cooperare cu universitățile din Novi Sad, Belgrad și Maribor, guvernul provinciei autonome Voivodina, Camera de Comerț a Serbiei, Ministerele Economiei, Minelor și Energiei, Construcției, Transportului și Infrastructurii, Agriculturii și Mediului din Republica Serbia, Municipalitatea Belgrad, Compania de energie electrică a Serbiei, Telekom Serbia și companiile Delta Holding, Schneider Electric și Naftachem.

Inchide