• Publicat:
Știri

Supraveghetoarea unui cămin de elevi, acuzată că a bătut cu coada de la mop un licean. Agresoarea: „Am dat cu o vărguță” – VIDEO

Supraveghetoarea unui cămin de elevi, acuzată că a bătut cu coada de la mop un licean. Agresoarea: „Am dat cu o vărguță” – VIDEO
Un tânăr de 17 ani din Tecuci a ajuns duminică seara la spital, după ce ar fi fost „altoit" serios de supraveghetoarea căminului de elevi, unde locuiește adolescentul. Incidentul a avut loc se pare pe fondul gălăgiei create de elevi în cămin. La liceu se va demara o anchetă internă.

Agresiunea s-a întâmplat puțin după miezul nopții când supraveghetoarea s-a năpustit, din senin, cu coada de la mopul de spălat pe jos asupra tânărului, scrie Vrancea 24

Femeia ar fi recurs la acest gest din cauza gălăgiei din cămin, așa cum rezultă și din înregistrările audio și video pe care le-au făcut elevii din cămin. Aceștia susțin că supraveghetoarea este violentă de fiecare dată, dar că acum a întrecut orice limită. Adolescentul bătut a primit nu mai puțin de șase lovituri de băț pe antebrațul stâng.

„A venit elevul la mine, împreună cu părinții și mi-au relatat ce s-a întâmplat. Mâine voi discuta cu supraveghetoarea, voi convoca comisia de disciplină și vom analiza ce s-a întâmplat. Până acum nu s-a mai plâns nimeni de comportamentul supraveghetoarei”, a declarat Remus Paraschiv, directorul Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea”.

Contactată telefonic, supraveghetoarea Monica Manolescu a declarat că l-a lovit pe elev, dar nu în maniera în care se prezintă.

„Am dat cu o vărguță. Am vrut să-i iau telefonul, dar el a întins mâna și l-am atins cu reteveiul. Era 12:30 noaptea și o hărmălaie de nedescris”, a spus femeia acuzată de violență.

Foto: Captură

Inchide